3506039Ocak 2023
Ocak
2023
Odamax
Çift
Oda gayet güzel ve temizdi...
Oda gayet güzel ve temizdi. Fakat duşta daha önceden kullanılmış boş şampuan şişeleri vardı.
Odalarda ses yalıtımı çok az...
Odalarda ses yalıtımı çok az. Bahçede konuşulan her şey odanın içinde duyuluyor. Bir aile yönetiyor işletmeyi ve küçük çocukları ve anne ilgileniyor genelde. Temiz ve güvenilir bir kurum. Sadece daha güzel bir karşılama ve misafirperverlik olabilirdi.
Tesisin konumu çok güzel, ilgi...
Tesisin konumu çok güzel, ilgi ve hizmetler de çok güzeldi fakat odalarda ıslak mayoları ve havluları asacak bir yer olmaması sorun oldu.
Otel benim beklentimi karşıladı z...
Otel benim beklentimi karşıladı zaten sadece 1 gece kaldım. Fiyat-performans olarak iyiydi. Yemek kullanmadım. Personeller gayet iyiydi. Giriş-çıkış işlemlerim hızlıydı.
Mükemmel
7,0
Ortalama
Tavsiye ediyor
YÜZME
HİZMET
Personeller olması gereken şekildeydi, personellerin artısı eksisi yoktu.
Tuvaletlerden sürekli koku...
Tuvaletlerden sürekli koku geliyordu o kadar pis ve ilgisizlerdi ki tuvaleti kendim temizleyeyim dedim bir sürü ölü böcek çıktı. Kahvaltı, çay çay olmaktan utanıyor sabah sabah nasıl bayat çay olur anlamadım. Çarşaflar berbat üstünde erkek kılları vardı zahmet edip değiştirmemişler bile. Odada televizyon yok hareket edecek yer yoktu camlar toz içindeydi midem kalktı hep.