13320705Ekim 2022
2022
Etstur
Çift
Konaklamak güzeldi. Yemekler...
Konaklamak güzeldi. Yemekler güzeldi. Tatil için güzel bir otel. Temiz bir oteldi. Konumu güzeldi.
Memnun kaldık bayağı. Yemek...
Memnun kaldık bayağı. Yemek açısından iyiydi. Bana özel restorana ve her yere yakın oda benim için avantajdı. Personeller ilgili.
FİYAT / PERFORMANS:
9,5
Tavsiye ediyor
Yiyecek içecek hizmetleri güzeldi ancak türk kahvesi yiyecek içecek imkanlarına dahil değildi.
Gülerzülüydü çalışanlar hizmet iy...
Gülerzülüydü çalışanlar hizmet iyiydi. Otelin imkanıda iyiydi. Temizlik iyiydi. Yemekler orta dereceydi. Konum olarak iyiydi.
Tavsiye ederim. Tesis...
Tavsiye ederim. Tesis etkinlikleri güzeldi. Yemekleri güzeldi yeteri kadar vardı sıkıntı yaşamadık. Bu 5 ve ya 6 sezon gidişimiz gümbete ama bu en memnun kaldığımız tesisti. Fiyat performans olarak çok iyiydi. Bir daha ki seneye inşallah tekrardan tercih etmeyi düşünüyoruz.
FİYAT / PERFORMANS:
9,5
Tavsiye ediyor
YÜZME
Denizi kötüydü. Farklı koyları tercih ettik ama ben 4 puan vermek istiyorum.