13539529Aralık 2022
Aralık
2022
Etstur
Tek
Otelin temizliğini ve odanın...
Otelin temizliğini ve odanın temizliğini beğendim. Gayet iyiydi. Çalışanlarda çok yardımcı oldular ve güler yüzlüydüler. Güzeldi memnun kaldım otelden. Geç saatte ulaştık otele. Çok güvenli gelmedi bana yollar ama yalnız değildim allahtan. Konumu daha güzel ve güvenli bi yerde olabilirdi. Giriş çıkış işlemlerim hızlıydı.
Tesisin temizlik ve...
Tesisin temizlik ve personellerinin güler yüzü çok çok iyi. . . Beklentilerimin üstünde çıktığını söyleyebilirim. . . Bir daha gidersem ilk tercihim olur. . . Dekor olarak da adeta bir müzede hissi veriyor. . . Çok başarılı.
Toplu taşımaya yakın güler yüzlü ...
Toplu taşımaya yakın güler yüzlü hizmet bol seçenekli harika kahvaltı olmazsa olmazım temizlik fiyat performans bakımından izmir e her gittiğimde tercih ettiğim ve edeceğim otel.
İş seyahati amacıyla gidip 1...
İş seyahati amacıyla gidip 1 gece konakladım. Ben otelin genel hizmetinden ve çalışanlarından memnun kaldım. Konumu da merkezi diyebilirim. Bölge itibariyle , otelde yerliden çok yabancı turist mevcuttu sanırım. Tek kişilik oda tercih ettim, kutu gibi ama düzenli bir oda , yeterliydi. Camı dışarı değil araya bakıyordu, bu tip durumları sıkıntı etmem ama sabah erken saatlerde diğer odalardan çıkanların bütün konuşmaları, gürültüleri sizin odanızda olabiliyor. Kahvaltısı da yeterli ve lezzetliydi. Tekrar tercih edebileceğim bir otel , teşekkürler.
Tek kisilik odalarinda malesef...
Tek kisilik odalarinda malesef cam yok. Disaridan temiz hava ile havalandirma yapamadim. Kahvalti ortalama. Oda temiz. Ama otelin konumu malesef iyi degil. Izmiri bilmedigim icin yanlis bir tercih yapmisim. Malesef ödedigim ücretin karisiligini alamadim.
Çok temiz ve çalışanları...
Çok temiz ve çalışanları deneyimli ve yardımsever güler yüzlü kahvaltı cok zengin mükemmel duvarlardaki resim ve heykeller çok iyi düşünülmüş ve harika kendimi müzede gibi hissettim en samimi duygularımla teşekkür ediyorum.