3510514Şubat 2023
Şubat
2023
Odamax
Aile
Marko iyi bir insan çalışanlar iy...
Marko iyi bir insan çalışanlar iyi konum iyi mekan iyi bazı ufak tefek zararsız eksiklerin giderilmesi halinde bence fiat kalite performansı iyi marko ve çalışanlara burdan selam söylüyorum. istanbuldan hüsrevgerededen selamlar.
Güler yüzlü hizmet vardı. Bazı ek...
Güler yüzlü hizmet vardı. Bazı eksikler vardı mesela ilk gün girdik kaldık ikinci gün odaya temizlenme toparlanma olmadı. Son gün sıcak su gelmedi, 12 de çıkış yapacaktık 9-10 civarından itibaren sıcak su yoktu. Fiyat olarak uygun ama tekrar maddi durumum olmazsa tercih ederim olursa etmem.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
8,0
İyi
Kararsız
Son gün 9-10 civarından itibaren sıcak su yoktu. Odada kettle yoktu, istediğimiz zaman sıcak su veriyorlar ama aşağı iniyoruz sürekli. Yatak biraz rahatsızdı. Temizlik olarak ilk girdiğimizde bir şey yoktu ama sonrasında temizlik yapılmadı iki gün içinde.
Marko paşa konağı oteli ilginç de...
Marko paşa konağı oteli ilginç dekorasyonu ile insanları cezbediyor. Kuşadası şehir merkezinde şehir sahiline yürüme mesafesinde iyi bir lokasyonda bulunuyor. Tek eleştirim: diğer bir çok bu klasmandaki otelde de rastladığımız temizliğinden emin olamadığımız renkli yastık kılıfları çarşaflar ve havlular bizi her zaman rahatsız ediyor. Bu sebeple hep yastık kılıfı çarşaf ve havlu yanımızda dolaşıyoruz maalesef.
Her şey fotoğrafta görüldüğü gibi...
Her şey fotoğrafta görüldüğü gibi çıktı. . Özellikle işletme sahipleri çok samimi ve candan insanlar her şey için kendilerine çok teşekkür ederim ailem adına. . Muhakkak tatil rotanızda 1 gün olsun konaklayın farkı göruceksiniz. . . Tekrar teşekkür ederim.