Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Marble Arch Hotel By Perili | Datça

7,9 İyi
Otel misafirleri tarafından %74 oranında tavsiye edilmektedir.
7,9 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 980 doğrulanmış görüş
3536055 Mayıs 2023 Çift
Çift
Otel mükemmel bir yer bar olarak ... Otel mükemmel bir yer bar olarak bar çalişanlarının güler yüzlü olması insanı çok mutlu ediyor restoranlarda taci bey ve serken bey bizimle ilgilendikleri için çok teşekkür ederiz.

3539589 Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Konaklamamizdan çok memnun... Konaklamamizdan çok memnun kaldık. Odalar, servis kalitesi ve tum personel harikaydı. Huzuru icinde barındıran eşsiz manzarası da cabası. Emeği geçen herkese çok teskkur ederiz.

3539643 Mayıs 2023 Tek
Tek
Genel olarak güzeldi... Genel olarak güzeldi.
8,0 İyi
Kararsız

3539646 Mayıs 2023 Tek
Tek
Öncelikle ön büro daki... Öncelikle ön büro daki personellerden çok memnun kaldım ilgileri mükemmeldi otelin yemekleri çok güzeldi.

Tesisin Cevabı

Değerli misafirimiz, öncelikle Marble Arch ailesinin bir parçası olup değerli zamanınızdan ayırıp yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Her zaman mükemmele odaklandığımız hizmetlerimiz ve personelimiz ile sizleri özel ve önemli olduğunuzu hissettirebilmiş olmaktan dolayı onur duyduk. Bir sonraki tatilinizde sizleri tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız. Saygı ve sevgilerimizle, Misafir İlişkileri Departmanı

3539627 Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Tesis çok güzel, dışarıda bizi ka... Tesis çok güzel, dışarıda bizi karşılayan güvenlik ekipleri güler yüzlü ve iyi yönlendirme yaptılar. Huzurlu ve sessiz bir yer.

3539676 Mayıs 2023 Aile
Aile
Çok güzel bı otel herkeze... Çok güzel bı otel herkeze tavsiye ettim çok titiz çalışıyorlar ve çok iyi ilgileniyorlar.

4045192 Mayıs 2023 Aile
Aile
Konumu harika. Adalar güzel bir... Konumu harika. Adalar güzel bir manzara sunuyor. Personel ilgili ve canayakın. iyi bir sezon geçirmelerini dileriz.
9,3 Mükemmel

SELCNBLC Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
19 mayıs tatilimizde ailem ve... 19 mayıs tatilimizde ailem ve arkadaşımla gittik . Ertesi gün tatilimizi uzatma kararı aldık. Otel müdürü, misafir ilişkileri,şefleri kısacası tüm personeli otele adım attığımız ilk günden son ana kadar tatilimizin iyi geçmesi için ellerinden gelen ilgi ve alakayı gösteriyorlar. Datça'da konumu ve mimari yapısı zaten çok güzel bir otel ,mükemmel bir yenilemeye girmiş . Uzun zamandır gittiğim otellerde bütün zeytinyağlıların beraberinde yemeklerin bu kadar lezzetli olmasıyla karşılaşmamıştım. Değişen konsepti ile gün içinde bile canlı müzik ve dj performansı olması daha keyifli vakit geçirmemize sebep oldu. Misafir ilişkilerinde melike ve yağmur hanıma restoran tarafında oğuz beye ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bu yaz tatil tercihimiz tekrar bu otelden yana kullanacağız. Herkese tavsiye ediyorum.

3539626 Mayıs 2023 Çift
Çift
Otel gerçekten çok güzel tavsiye ... Otel gerçekten çok güzel tavsiye ederim insan ilişkileri çok güzel çalışanların.
9,5 Mükemmel

3539667 Mayıs 2023 Tek
Tek
Ben çok memnun kaldım çok... Ben çok memnun kaldım çok ilgiliydi çalışanlar özellikle melike hanım çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim.
9,5 Mükemmel