Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Kordon Hotel Çankaya | Çankaya

8,6 Çok İyi
Otel misafirleri tarafından %88 oranında tavsiye edilmektedir.
8,6 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 205 doğrulanmış görüş
4984796 Ocak 2023 Aile
Aile
Ulaşımı gayet kolaydı. Sabah... Ulaşımı gayet kolaydı. Sabah kahvaltısını beğendim. Temiz bir otel olması güzeldi. Personeller ilgili ve güleryüzlülerdi.
Tavsiye ediyor
Şehir otellerinden zaten 5 yıldızlı çeşitliliği beklenmez. Sadece ürünler daha kaliteli olabilirdi. Her şey vardı ama bunu kalite ile birleştirirlerse daha güzel olacaktır. Kullanılan malzemeler tzelerdi.
Kullanım alanı gayet verimli değerlendirilmişti. Temizdi. Odamızın konumuda gayet iyiydi.
HİZMET
Personeller ilgililerdi. Sayıları konusunda bence bir sorun yoktu ve yeterlilerdi. Girişte bizi güzel karşıladılar.

13626678 Ocak 2023 Çift
Çift
Kahvaltı düzeneği çok kötüydü. Ka... Kahvaltı düzeneği çok kötüydü. Kahvaltı çeşit olarak çok azdı. Salon tipi, yumurta pişirme tipi gibi. Otopark sıkıntısı iyiydi. Vale yardımcı oldu. Odamdaki minibar boştu. Konum olarak iyiydi.
FİYAT / PERFORMANS: Kötü
5,3
Tavsiye etmiyor
Kahvaltıda çeşit olarak azdı. Salam bile yoktu. Patates kızartması hiç biri yoktu. Lezzet olarak da beğenmedim. Yumurta buz gibiydi.
HİZMET
Personeller ilgili ve alakalı değildi.

13622579 Ocak 2023 Çift
Çift
Hijyen olarak temiz ve düzgün... Hijyen olarak temiz ve düzgün bir otel. Personel ilgili alakası güzeldi. Konum güzel. Memnun kaldım. Konak merkezde toplu taşıma ve restoranlara çok yakın.

13564230 Ocak 2023 Tek
Tek
Oda konforu ve hijyeni memnunu... Oda konforu ve hijyeni memnunu kaldığım yönleri, konum olarak ulaşım kolaydı ,personellerin ilgileri iyiydi.
Tavsiye ediyor
Kahvaltıda çeşit ve lezzet azdı.

13567416 Ocak 2023 Tek
Tek
Gayet iyiydi tesis güzel... Gayet iyiydi tesis güzel. Çalışan arkadaşlar ilgili genel temizlik gayet iyi daha önce de konakladım bir otel burası genel olarak izmirdeki seyahatimde bu otel tercih ederim. Konumu çok iyi. İşimle ilgili olan kısma çok yakın. Ulaşım olarak uygun, çevredeki yerlere de lokasyon olarak yakın o anlamda güzel bir konuma sahip.

10966777 Ocak 2023 Çift
Çift
Konum ve özellikle personelin... Konum ve özellikle personelin harika ilgisi çok güzeldi, oda temizdi, kahvaltıdaki ürün kalitesi çok başarılı değildi.

4504823 Ocak 2023 Aile
Aile
Otele girişte 2 kişilik... Otele girişte 2 kişilik rezervasyon ve ödeme yapmış olmama rağmen bizim kayıtlarımızda tek kişilik rezervasyon görünüyor fark ödeyeceksiniz diye tutturdular. Voucher imi gösterip 2 kişilik rezervasyonumu belgelediğimde siz bu kadar ucuza 2 kişilik rezervasyon yapmış olamazsınız bizim fiyatlarımız böyle değil gibi saçma sapan iddialarla gecenin 01:30 unda resepsiyonda 40 dk bekletildim. Sabah uğrayın muhtemelen sizden ek ücret isteyeceğiz gibi tavırlarla odama gönderildim. İlk verdikleri odanın elektrikleri arızalıydı hiçbir ışık yanmıyordu. Değiştirdikleri odanın kliması bir türlü çalışmadı. Resepsiyonu klima çalışmıyor diye aradığımda bekleyin biraz daha merkezi sistem neticede gibi bir cevap aldım ve en az 1 saat odada donarak oturdum. Klima düzeldi mi diye arayıp sormadılar. Otel boş olmasına rağmen verilebilecek en kötü oda verildi. Yandaki ev ile iç içe en alt kat olabilecek en kötü cephe. (otel bomboş ve diğer 3 cephenin önü açık ve ferah) odanın cephesi binayla cam cama baktığı için aşırı karanlık olduğuyla ilgili talebimi ilettim. Sigara içilmeyen oda olduğu için böyle olduğu gibi saçma sapan bir cevap aldım. Oda aşırı dar. Satışta 23 metrekare yazmasına rağmen 20 bile olamaz. Yataklar bildiğiniz çocuk yatağı. Banyo havluları liğme liğme olmuş iplikleri sarkıyor. Gördüğüm en kötü 4 yıldızlı otel ve hizmet. Düş bile alamadan otelden çıktım. Daha ucuza çok daha kaliteli hizmet ve konfor. Otopark var diye tercih etmiştim. Arabayı biz çekeceğiz siz beceremezsiniz çok engebeli dar bir yer gibi bir eda takındıkları için arabam da yol kenarında kalmış oldu.
FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor

13552861 Ocak 2023 Aile
Aile
Hijyenik bir oteldi... Hijyenik bir oteldi. Personelleri güler yüzlüydü, dikkatli ve disiplinliydi yılbaşın da orda geçirdik ekstra özenliydiler. Kahvaltısı da güzeldi. Konum olarak her yere yakındı.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
10 Mükemmel

13537511 Aralık 2022 Çift
Aralık 2022 Etstur
Çift
Temiz ve düzgün bir oteldi. İlgi ... Temiz ve düzgün bir oteldi. İlgi alaka iyiydi. Otel konumuna rahat ulaşım sağladım.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
9,0 Çok İyi

13313834 Aralık 2022 Aile
Aralık 2022 Etstur
Aile
Konumu güzeldi. Çalışanların yard... Konumu güzeldi. Çalışanların yardımseverliğinden memnun kaldık. Temiz bir oteldi.
10 Mükemmel