13917256Nisan 2023
2023
Etstur
Aile
Havuzlar güzeldi. Yemekler...
Havuzlar güzeldi. Yemekler iyiydi. Odalar konforluydu. Tesis genel anlamda temizdi. Personel ilgiliydi. Konum olarak iyiydi. Aileler için uygun bir tesisti.
Her şey şahaneydi. Müzik iyiydi. ...
Her şey şahaneydi. Müzik iyiydi. Yemekleri güzeldi. Personelleri ilgiliydi. Konaklamamızın konseptine çok uygun bir oteldi. Gittiğim en iyi otellerden biriydi.
Tavsiye ediyor
Yemeklerin lezzet ve çeşitliliği harikaydı. Çok memnun kaldık.
Odamızın genişliği çok iyiydi.
HİZMET
Personellerin yaklaşımlarından çok memnun kaldım. Çok ilgiliydiler.
Personeller güler yüzlüydü...
Personeller güler yüzlüydü ilgiliydi. Oda temizliği güzeldi. Oda genişliği bizim için yeterli değildi. Yemekler on numara beş yıldız lezzetliydi. Konumu çok iyiydi. Havuz sıcaklığıda iyiydi.
9,5
Tavsiye ediyor
Yiyecekler lezzetliydi on numaraydı. Çeşitlilik yeterliydi restoran temizliği iyiydi.
Havlu çarşaf temizliği iyiydi. Buklet ürünler yeterliydi.
YÜZME
Havuz sayısı yeterliydi. Plaj olanakları iyiydi gayet güzeldi.
HİZMET
Personel ilgisi iyiydi. Giriş çıkış işlemleri hızlı gerçekleşti.
Temiz bir tesisti. Yemek...
Temiz bir tesisti. Yemek kalitesi çeşitler çok güzeldi. Çalışanlarda çok ilgiliydi. Tesis çok büyüktü çocuklu bir aileydim zor oldu benim için merkezi ulaşılabilir bir yerdi havalimanına yakındı. Mevsimden dolayı denizi pek kullanamadık. Etkinlikler vs çok iyiydi. Otel konaklamam süresince konforlu ve rahat hissettim.
Tavsiye ediyor
Çatal bıçak temizliği de yeterliydi.
Odanın ısınması ve genişliği yeterliydi .
YÜZME
Havuzda büyük ve küçük olmak üzere iki ye ayrılmıştı. Sanırım 5 tane farklı havuz vardı. Çocuk havuzu falan vardı iyiydi.
HİZMET
Personeller çok tatlılardı. Personellerin kılık kıyafeti de çalışma koşullarına uygundu.
Personeller çok güler yüzlüydü. H...
Personeller çok güler yüzlüydü. Hizmet kalitesi güzeldi. Odam büyük ve ferahtı. Odamız her gün temizlendi. Otele giriş çıkış işlemlerim hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. Konum olarak iyiydi. Yemekleri lezzetli değildi. Otel biraz daha temiz olabilirdi.