Otel personeli çok kibar, güler...
Otel personeli çok kibar, güler yüzlü ve ilgili. Kahvaltısı güzel. Odaların günlük temizliği çok güzel yapılıyor. Tek bir kadının yalnız olarak çok rahat kalabileceği, kendimi rahat hissettiğim bir yer. Konum olarak da çok merkezi bir yerde.
Ailecek gidilecek bir otel...
Ailecek gidilecek bir otel değildi. Odalar rezalet. Hamam böcekleri geziyordu banyosunda. Otelde olumlu herhangi bir özellik yoktu.
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Banyo ve yataklar berbattı. Gece 10 buçukta yattık ama alttaki gazino gürültüsünden uyuyamadık.
YÜZME
HİZMET
Personeller doğru düzgün türkçe konuşmayı bilmiyorlardı. Kaydımız görünmedi. Güvenlik görevlisi çıkışta parayı ödediniz mi diye sordular. Girişte de 1 buçuk 2 saat rezervasyonumuz görünmediği için bekledik. Ets turun verdiği makbuzu göstermemize rağmen beklettiler bizi.
Özellikle receptiondaki bayan...
Özellikle receptiondaki bayan çok ilgilendi otobüs bulmamıza yardımcı olmak istedi. İlgisi ve alakasından dolayı memnun olduk teşekkürler.
üyesi tarafından bırakılmıştır.