Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Sizde benim gibi otel seçerken...
Sizde benim gibi otel seçerken fiyatından sonra yorumları inceleyenlerdenseniz bu oteli gözü kapalı tercih edebilirsiniz.. Temiz odaları,doyurucu sabah kahvaltısı (pişi enfes),ekibin misafirperverligi ve işletmeci yakup beyin nezaketiyle kusursuz bir ağırlama yaşattılar bize. Alaçatı çarşıya yürüyerek 3 dakika buna rağmen sakinligiyle bir okadar dinlendirici. Merkezdeki çoğu otelin aksine kendine ait otoparkınin olması da başka bir artısıydi benim için. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim.
Herkese tavsiye edebileceğimiz...
Herkese tavsiye edebileceğimiz temiz güzel bir otel. Kahvaltısı çeşitli ve lezzetli. Sahibi yakup bey ve çalışanlara samimiyetleri için ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Gelecek yıl yine tercihim olacaktır. Saygılarımla uğur börekçi.
Öncelikle ekonomik odayı tutmama ...
Öncelikle ekonomik odayı tutmama rağmen (odanın bodrum katta yer aldığını yazmışlar fakat görmedim), fiyat farkı istemeden, müsait olduğu için bizi havuz yanındaki odaya almaları çok incelikli bir davranıştı. Teşekkür ederiz. Fakat odanın pisliğini malesef söylemeden geçemem. Tek tek yazmak istemiyorum ama çok özensiz temizlenmiş bir odaydı. Sözde suit olan bu oda böyleyse bodrum katta kalsak acaba neyle karşılaşırdık diye düşündük. Ayrıca çok gürültülü bir otel malesef. Bir de taksi rica ettiğimizde bizi sarı taksiden daha pahalıya götüren tanıdıkları bir korsan taksi çağırmaları oda jestlerini gölgede bırakır bir davranış oldu. Daha özenli olmaları dilerim.
Ulaşımı kolay bir otel. Merkeze ç...
Ulaşımı kolay bir otel. Merkeze çok uzak değil. Fiyat performans olarak mantıklı ideal bir otel. Temiz bir oteldi.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
8,7
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Sadece kahvaltı vardı o da türk klasik bir kahvaltıydı, iyiydi.
İyiydi ama oda bodrum kattaydı hiç cam yoktu. Geniş bir odaydı. Temiz bir odaydı.