Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Bir gün kaldım. Konaklamak için k...
Bir gün kaldım. Konaklamak için kullandım. İş nedeniyle tercih ettim. Tesisin konumu normaldi. Giriş çıkış işlemleri hızlıydı.
Personel ilgiliydi, ulaşımı...
Personel ilgiliydi, ulaşımı kolaydı, odaların genel durumu iyiydi, oda içerisinde kettle koyulmuş onun yanında çay veya nescafe yoktu.
FİYAT / PERFORMANS:
Mükemmel
7,0
Tavsiye ediyor
Oda daha iyi olabilirdi , daha iyi otelleri gördüm , oda genişliği yeterliydi.
Hani derler ya içi başka dışı baş...
Hani derler ya içi başka dışı başka taksim ve arka sokakları gibi odalar berbat tv çalışmıyor söyledik başka oda verdiler o odalarda tv kumandası yoktu istedik ama öncesinde odada elektrik yoktu görevli kumanda getirdi elektriği açtılar bu seferde yine tv bozuk söyledik bu sefer tyler arızalı saat 6 da tamir için gelecekler denildi yan odada tv çalışıyor dedim tv çalışan odalar var onlar farklı ücretli denildi hijyen sıfır hizmet sıfır kimseye tavsiye etmiyorum.
Odaların temizliği yorumlardaki g...
Odaların temizliği yorumlardaki gibi kötü şeylerle karşılaşmadım ütü yapmak istedim getirdkleri ütü eski ve çaşılmıyordu personeller iyiydi problem yaşamadık sadece ütü verdiği gibi geri istedi otelde de fazla durmadık, konum olarak çok güzeldi metrobüs açsından iki durağın arasında sıkıntı olabilir biraz sahile yakınlığı iyiydi otel giriş çıkışlar iyiydi geç çıktım sorun etmediler çıkmam 12. 30 buldu bir problem etmediler daha sonra ordaki işimiz bittikten sonra çıkış yaptım valizler burda kalsın dedim valizlerimi sakladılar gğvenli bir yere koyalım dediler.
FİYAT / PERFORMANS:
6,7
Tavsiye ediyor
Memnun kaldık kahvaltıyla ilgili kötü yorumlar vardı iki tane domates bir salatalık diye ama çeşitlilik olarak iyiydi.
Konforla ilgili sıkıntımız yoktu 2 kişiydik 1 havlu bıraktılar 2. Gün belirttim iki tane havlu bıraktılar oda genişliği güzeldi duş ve lavabo kısmı dardı sadece kilolu bir insan sıkışır duşa girerken.
YÜZME
HİZMET
Pek yüzgöz olmadım sadece 1 kişi vardı kapıyı falan çaldı temizlik yapmalrını rica ettim odayı açık bıraktım geldiğimde oda tertemizdi, 1 erkek personel vardı güleryüzlüydü , bayan personeller zorla çalışıyor gibiydi masaların silerken ekmek kırıntılarını yere döktü ters baktım dikkat etmedi bütün insanlar ekmeğe.
Odada peçetesinden havlusuna...
Odada peçetesinden havlusuna kadar eksikler vardı temizlik açısından güzeldi ama eskiydi hazır karton bardaklar yoktu, konum olarak güzeldi.
Odalar gerçekten çok kötü ve...
Odalar gerçekten çok kötü ve pisti. Odayı gördükten sonra direkt çıkış yaptık. Ne para iademiz yapıldı ne de anlayışlı bir şekilde konuşma yapıldı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.