Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
9273240Eylül 2022
Çift
Eylül
2022
Etstur
Çift
Beklentimizi karşıladı...
Beklentimizi karşıladı. Temizliği güzeldi. Personelleri ilgililerdi. Tesis konum olarak güzel yerde.
Temizlik konusunda banyo...
Temizlik konusunda banyo kirliydi. Odalar arasında yalıtım olmadığı için çok ses geliyordu. Katlar arasında kapı vardı cereyan yaptıkça kapı çarpıyordu ve kimse oralı olmadı yani çok sesli bir ortamda uyumak zorunda kaldık. Lokasyon olarak güzeldi, yatağı temizdi.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
5,0
Tavsiye etmiyor
Buzdolabı soğutmuyordu.
YÜZME
HİZMET
Çok fazla yetkili birini bulamadık. Çıkış yaparken şikayetlerimi belirttim ve beni geçiştirecek cevaplar verdi.
Tesisin konumu iyi fakat müşteri ...
Tesisin konumu iyi fakat müşteri ilişkileri zayıf ve her konuda amatör bir tesis memnun kalmadık tavsiye etmiyorum.
Otel beklentimi karşıladı. 1...
Otel beklentimi karşıladı. 1 gecelik konaklama için beklediklerim karşılandı diyebilirim. Oda temizdi, güzeldi. Giriş çıkışta personelleri de ilgiliydi. Konumu da güzeldi.
Personeller ilgisizdi...
Personeller ilgisizdi. Resepsiyonda genç bir çocuk vardı, söylediklerimi anlayamıyordu bile. Aklı havadaydı. Konum olarak beğendim. Merkeze yakındı.
FİYAT / PERFORMANS:
Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Banyo kötüydü. Çarşaflarda leke vardı. Konforlu değildi.