Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
9439925Eylül 2020
Çift
Eylül
2020
Etstur
Çift
Fiyatı uygundu personelleri...
Fiyatı uygundu personelleri ilgiliydi temizliği çok temiz sayılmaz binası eski olmasından belki kaynaklı ama benim için öncelik oda temizliği oda temizliğini de çok beğenmedim.
FİYAT / PERFORMANS:
Mükemmel
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Çok temiz değildi havluları iyi değildi terlik yoktu gibi.
Tesis merkezi bir yerde her...
Tesis merkezi bir yerde her yere ulaşım kolay. Otel yöneticisi gayet ilgili eksik bir şeyin olursa söylüyorsunuz yardımcı oluyor. Temizlik ihtiyacı olduğunda söyledim aynı gün temizlik yapıldı. Ödediğim fiyata göre zaten beş yıldızlı bir otel konforu beklemiyordum. Ets sitesinde verilen oda bilgileri ile her şey aynıydı (gerek büyüklük gerekse diğer konular). Benim için en önemli konulardan biri klimaydı (malum yaz sıcakları) odanın kliması iyiydi. Havuzunu hiç kullanmadım yorum yapamam ama klasik şehir otellerindeki gibi orta boy bir havuzu var. 4. Kattaydı odam ve asansörü gayet iyi çalışıyordu. Tatilini kuşadasında beklentisi çok yüksek olmayan uygun fiyatlı bir otelde geçirmek isteyenlere tavsiye edebilirim. Ama ben tek kişi seyahat ettim ve 8 gece gibi uzun bir tatil yaptım. Oteli de sadece yatmadan yatmaya kullandım. Tek sıkıntı eğer tek tatil yapıyorsanız 3-4 günden sonra canınız sıkılmaya başlayabilir o nedenle ya kısa süreli bir tatil için ya da yanınızda bir arkadaşınız ile çift olarak tercih etmenizi öneririm.
Bebekli misafir olduğumuzu...
Bebekli misafir olduğumuzu belirttiğimiz halde tesisin en çok ses getiren odasına yerleştirildik. Gece 3 e kadar aşırı ses ve müzik vardı. Yetkiliye söylediğimiz halde ilgilenilmedi. Hiç beğenmedik. Ne bebek ne biz uyuyamadık. Boş yere para verdik.
Fiyat-hizmet açısından çok...
Fiyat-hizmet açısından çok uygun bir yer. Otel sahibi beyefendi çok kibar ve ilgiliydi. Otelde küçük bir havuz ve kablosuz internet bağlantısı vardı. Otelden ulaşım merkezi konumundan dolayı rahattı. Yalnız tuvalet-banyo çok hijyenik değildi ama çarşaflar ve oda temizdi. Konforlu bir tatil değil de uygun fiyatlı birkaç gün kalınacak bir yer arıyorsanız ideal ve tavsiye edilebilir, aile olarak da kalınabilir, biz memnun kaldık.