Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Berbat bir otel asla...
Berbat bir otel asla gelmeyin!!! instagram da gerçekten çok güzel pazarlaniyor . 1 yaşında bebeğim ile geldim yatakla berbat çocuk kaç sefer uyandı gece yatak bildiğin kriikti,banyodaki kurna bozuk yemekler nimete iğrenç denmez ama tam bir fiyasko allah aşkına ana yemek pilav ,makarna ,tavuk ciğeri . Soruyorum tavuk ciğerini her insan yiyebilir mi nasıl bir menü . Yemekfe sıra bekledik çok yetersiz geç kaldığınızda yemek kalmıyor. Kahvaltiya geldik hiç bişey kalmamış hafta sonumuzu güzel geçirelim dedik bissuru para verdik şimdi mutsuz bir şekilde geri dönüyoruz asla ve asla önermiyorum.
Görsellerle otelin hiçbir...
Görsellerle otelin hiçbir alakası yok. Ortak alanlar çok kötü ve kirliydi. Termal otel diye kullanacaktık ama kullanamadık. Otelde tavsiye edebileceğim elle tutulur hiçbir şey yok.
FİYAT / PERFORMANS:
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Açık büfe zannediyorduk ama açık büfe değildi. O gün ne çıkıyorsa onu yedik. Ben bebeğim için yemeği düşünüyordum. Bir gün mercimek çorbası çıktı çok acıydı bebeğe veremedim dışarıdan yemek zorunda kaldık. Sundukları imkanları iyi değildi. Takviye edici bir durum yoktu.
Hijyenik değildi. Görsellerdekiyle hiçbir alakası yoktu. Yatak çok kötüydü. Beşik sistemi vardı bebeğimiz olduğunu söyledik. Bebek için koltuk olduğunu söylediler ama yatak açılmadı. Yatağın yayları kırılmıştı.
YÜZME
HİZMET
Personel hiç yardımcı olmadılar. Oda soğuktu gelip bakmadılar bile. Orası devre mülk olarak çalışıyormuş.
Açık büfe kahvaltı ve akşam...
Açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği yoktu ne yazık ki. Minik bir kahvaltı tabağı akşamları da tabldot yemek. . Anladığım kadarıyla tesiste devremülkü olanlar gelmeyince kiraya veriliyor bu odalar. Odadaki jakuzi bozuktu, tesis ise bakımsız. Bir daha gider miyim hiç sanmıyorum.
Tekrar gitmem şartları...
Tekrar gitmem şartları iyileştirmedikleri sürece. Yemekleri güzel değildi. Odasından memnun kalmadım. Personeller ilgili değildi. Olumlu bir özeliği yoktu.
FİYAT / PERFORMANS:
Kötü
4,7
Tavsiye etmiyor
İdare ederdi çeşit yoktu ama var olan yemekler iyiydi.
Odalar temiz değildi. Mobilyalar kullanışlı ve rahat değildi.
üyesi tarafından bırakılmıştır.
üyesi tarafından bırakılmıştır.