Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Otel otantikti. Temizdi...
Otel otantikti. Temizdi. Resepsiyon, ön büro çalışanları düzgün ve yardımcıydı. Sorunsuzdu. Konum güzeldi. Çalışanların anlayışı yeterliydi. 1800' lerden kalma bir otel. Sadece gıcırdama insanları rahatsız edebiliyor.
Tesis güzeldi, çalışanlarda çok i...
Tesis güzeldi, çalışanlarda çok ilgili ve güleryüzlüydü. Biz yemek almadık. Ama sadece konaklama için bu fiyat uygun mu onu bilemedim ama diğer herşey çok güzeldi.
Tesisin konumu tüm bölgeye hakim ...
Tesisin konumu tüm bölgeye hakim bir noktada olduğu için gezi planımdaki diğer noktalara geçerken hiç zorlanmadım. Çalışanların ilgi ve alakaları da çok güzeldi. Gezi planıma eklemem için şehir haritasında işaretleme bile yaptılar. Bunlar güzel detaylar. Böyle güzel bir yapıda konaklamak benim için eşsiz bir deneyim oldu. Her şey için teşekkürler arasta konak ailesi :).
Konumu bölgenin en iyisi...
Konumu bölgenin en iyisi diyebilirim . Odaları ve kahvaltısı da gayet yeterli ve güzeldi 🥰kendinizi evinizde hissedeceğiniz şekilde sıcak samimi bir işletme 🥰gezelim görelim eskişehir gezimiz de çok doğru tercih yapmışız 🥰bir daha gelirsek tercihimiz yine arasta olurdu 🙏her şey için teşekkürler.
Tüm personel...
Tüm personel ilgili,güleryüzlüydü; şehire ilk geldiğimizi öğrenince hemen bir şehir haritası ile bize görülmesi gereken yerleri işaretlediler üstünde . Lokasyonla bağlantılı bir konakta kalmak çok keyifliydi.