YAKUP66Haziran 2022
Haziran
2022
Web
Çift
Bugün otelden ayrıldım öğrenci y...
Bugün otelden ayrıldım öğrenci yurduna mı geldim tatilemi geldim anlamadım herşey eski içecekler yetersiz animasyonlar yetersiz garsonlar dışında diğer çalışanlar ağızlarının içinden konuşuyorlar yardım etmekten çok boş boş konuşuyorlar oteli tanıtan yok kendimiz tanıdık oteli herşeyi ücretsizmiş gibi yapıp insanları ücretliye yöneltiyorlar bir daha kapısından geçmem o öğrenci yurdunun önünden öğrenci yurdu yapsalar daha faydalı olurlar belkide.
Personeller güler yüzlüydü...
Personeller güler yüzlüydü. Otelin konumu iyi değildi, denize uzaktı. Otelin temizliği iyiydi. Giriş çıkış işlemleri hızlı yapıldı.
Otelin yemek çeşidi en fazla 3...
Otelin yemek çeşidi en fazla 3 tane oluyor çok kötü zaten dışarıdan yemek söylemek zorunda kaldık anlayacağınız tatil sürecinde bir o kadar para da harcadım denizi çok uzak denize gitmek için 25 dk yol yürümeniz lazım odalardaki televizyon resmen tüplü televizyon otelde aktivite hiç yok dj berbat animasyoncular rezalet bu kadar kötü bir otel olamaz verdiğim parayı hak etmediler haram olsun. Ha bu arada otelde wifi bile parayla bide tl değil 1 günü 3 eur.
Berbat bi otel pasta saati...
Berbat bi otel pasta saati yaziyor pasta yerine kurabiye birde resepsiyona koymuslar ta ora gidip pasta satinde ordan alcan otel girisinden icecek desen kucuk karton bardakda herkezde bi hava calisanlarda yemekler berbat midem 3 gun agridi hemen hemen ayni menu pisman oldum ya alkolu saten karton bardak kucuk karton vermeyin ondan iyi oda temizligi olmadi hic ya berbatti denize gitmek icin ooo 500 metre var ordada alkol yok kola fanta kahve vs sacmalik ya.
Biraz denize uzak bir otel ama...
Biraz denize uzak bir otel ama tavsiye ederim. Bunun haricinde güzeldi. Personel ilgiliydi. Temizlik iyiydi. Odamızı beğendik. En üst kat sıcaktı.
Otel ve plaj arası mesafe uzak...
Otel ve plaj arası mesafe uzak aynı zamanda yolu tehlikeli yol dar araçlar hızlı geçiyor kapalı havuz var denildi maalesef havuz yok.
Yemekler kötüydü sahile yoldan yü...
Yemekler kötüydü sahile yoldan yürüyorduk asfalt yoldan 250 metre yazıyor ama 500 metreydi servis ulaşımı yoktu . Minibar da bozuktu. Personel ilgiliydi.
Ortalama
6,0
Tavsiye etmiyor
İçecekler özellikle çok kalitesizdi. Yemekler aç kalmayız ama çok memnun edici değildi. Ürünler tazeydi çoğunlukla.
Minibar soğutmuyordu . Su koyuyoruz soğutmuyor. Temizlik konusunda problem yoktu.
üyesi tarafından bırakılmıştır.
üyesi tarafından bırakılmıştır.