OCITAKKasım 2022
Kasım
2022
Etstur
Aile
Temiz bir tesis zaten bizim...
Temiz bir tesis zaten bizim buraya ikinci gidişimiz bol yeşilliği mevcut denizi güzel çocuklar için havuzu çok güzel aquaparkıda çok güzel yemeklerinide beğendik.
Kapalı kaydırağı ve yüzme havuzu ...
Kapalı kaydırağı ve yüzme havuzu güzeldi. Çocuklara yönelik bowling salonu ve aktiviteler vardı. Denize sıfır bir otel ve bu mevsimde bile plaj barı açıktı. Genel olarak temizdi. Garsonlar kibarlardı sadece yemek salonundaki içecek servisi biraz yavaştı.
Oğlumuz için ara tatil döneminde ...
Oğlumuz için ara tatil döneminde gittik. Menüleri uygundu. Isıtmalı kapalı havuzu vardı ve çocuklar gün boyu güzel vakit geçirebilir. Personeller güler yüzlülerdi.
Tesisin konumu güzel, kolay...
Tesisin konumu güzel, kolay ulaşılabilir. Sahili büyük ve kum. Otelin ana restorani hariç otelden memnun kaldık. Restoranda garsonlar bahşiş verene hizmet ediyorlar. Rağbet gören nitelikli yemekler çok çok az pişiriliyor. Meyveler de aynı şekilde.
Sayın Konuğumuz Yaptığınız değerlendirmeden dolayı size teşekkür ederiz. Önümüzdeki sezonda bizi tekrar tercih etmenizi dileriz. Saygılarımla Ahmet ÇOLAK Misafir İlişkileri Müdürü
Bu yanıt tesis yönetim temsilcisi
tarafından verilmiştir.