Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Odalar temizdi. Personeller...
Odalar temizdi. Personeller güler yüzlü ve oldukça ilgilerdi. Kahvaltı yeterli ve lezzetliydi. Konum olarak iskele ve çarşıya yürüme mesafesindeydi.
Sitede gözüken görseller ile...
Sitede gözüken görseller ile gerçek tesis arasında çok fark vardı. Kahvaltısı lezzet ve çeşitliliği yeterli değildi. Odaların temizliği konusunda bir sorun yok yemek alanındaki kullanılan çay bardakları ve fincanlarda ağız kalıntısı izleri vardı. Personellerin ilgili ve alakasında bir sorun yok. Merkezi sistemde klima olduğu için gündüz kapattıklarını fark ettim. Konum olarak güzeldi.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
7,3
İyi
Tavsiye etmiyor
Konfor olarak yeterli değildi. Yataklar inanılmaz rahatsız odaların kapıları çok güvenliksiz. Aydınlatmaların bazıları bozuktu.
Sakin bir oteldi. Huzurlu bir...
Sakin bir oteldi. Huzurlu bir yerdi. Temiz bir tesisti. Personeller iyilerdi. Otoparkı yoktu iki sokak öteye park ettim. Bavulları taşımak zorunda kaldım. Konumu bulmakta zorlandık.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
6,0
Tavsiye ediyor
Çeşitlilik azdı lezzeti iyi fena değildi.
Oda güzeldi ama 4 gün kaldım odayı kontrole bile gelmediler.