Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
9245288Ekim 2019
Çift
Ekim
2019
Etstur
Çift
Tesis 2 gün önce başka bir...
Tesis 2 gün önce başka bir yönetici tarafından devralınmıştı, oda tuvalet banyo çok pisti. Banyo saç doluydu, tuvalet ise leş gibiydi. Işık girmeyen leş gibi bir oda verildi. Müzik sesi gece 1 e kadar çok yoğundu, sanki bur barın ortasında uyumaya çalışıyor gibiydik. Tesiste kalan tek oda bizdik, ona rağmen müziği kapatmayıp mekanı bar olarak işletmeyi tercih ettiler. Kahvaltı 9. 30¿da hazır olacaktı ama hazırlanmamıştı.
Gençler çalıştırıyor memnuniyet i...
Gençler çalıştırıyor memnuniyet için uğraşıyorlar iyi niyetlilerdi. Temiz bir tesisti. Konumu güzeldi. Merkezi konumdaydı.
Otel kategorisinde...
Otel kategorisinde değerlendirilebilecek bir mekan olduğunu düşünmüyorum. Afrodisyas antik kentine yakın olduğu için kalmayı düşünerek konakladık . Odalar , tüm mekan çok kirli, örümcek ağları örülü her yerde, yıllardır temizlik görmemişti. Çalışan ahmet beyin samimiyeti ve çabası dışında her şey çok kötüydü. Öncelikle mekanı temizlemeden misafir kabul etmemelerini öneririm. Syg.
misafiri tarafından bırakılmıştır.
misafiri tarafından bırakılmıştır.