12350653Nisan 2023
2023
Etstur
Aile
Bayram öncesinde bayram...
Bayram öncesinde bayram süresince konakladık otele 5. Gelisımız bu sefer kalitenin genel olarak dustugunu gördük starbucks kahve gecen geldiğimizde calısmıyordu bu sefer bol bol kahve ıcme imkanı bulduk personel ile ilgili hiçbir sıkıntı yasamadık odalar gayet temiz. Ama yine de bir dusus mevcut.
Değerli Misafirimiz,
Alva Donna Exclusive Belek Ailesi olarak iyi günler dileriz. Öncelikle otelimiz adına değerli vaktinizi ayırıp görüşlerinizi paylaştığınız çok için teşekkür ederiz. Misafirlerimizin olumlu değerlendirmeleri kadar, olumsuz değerlendirmeleri de kendimizi yenilemek ve eksiklerimizi giderebilmek açısından bizim için çok değerlidir. Öncelikle, geri bildiriminizde altını çizdiğiniz hususların takibinin yapılacağının bilgisini vermek isteriz. Otelimizin sunduğu Her şey Dahil konsept ile en üst seviyede misafir beklentilerini ve isteklerini karşılamaya çaba göstermekteyiz.
Sizleri yeniden otelimizde misafir edebilmeyi gönülden arzu ediyoruz.
Saygılarımızla,
Cansu Kamala Alioğlu
Misafir İlişkileri Müdürü
Bu yanıt tesis yönetim temsilcisi
tarafından verilmiştir.