BULBUL_NTemmuz 2022
Temmuz
2022
Web
Aile
Sakin bir otel, çalışanlar çok i...
Sakin bir otel, çalışanlar çok ilgili. Düzenli olarak temizlik yapılıyor ancak odalar biraz eski olduğu için temizliği göstermiyor. Klimalarin dışı sararmış kötü görünüyor ve odalarda minibar yok. Yemekler lezzetli ve çeşit yeterli. Giriş kat ve umumi tuvalette surekli olarak kötü bir koku var. F/p diyebiliriz. Çok büyük beklentiniz yoksa memnun kalırsınız.
Otele ailecek gittik. O kadar...
Otele ailecek gittik. O kadar pis ki bu kadar kirli otel filmlerde bile görmemiştim. Çalışanlar acemi. Ayrıca oteli gördükten sonra oteli değiştirmek istedik ama paramızı iade etmediler buna rağmen oteli terk ettik çünkü kalınacak gibi değildi çok kötüydü kimseye tavsiye etmiyoruz.
Tesis konum olarak denize sifir...
Tesis konum olarak denize sifir ancak yanindaki çay cok kotu kokuyor. Otelde sürekli olarak ayni yemekler geliyor otel desen cogu yeri doküluyor sadece konum olarak güzel calisan personelden hicbir sikinti gormedim ancak isletme sahibinin tutumu hic hosuma gitmedi kac senedir surekli otele gidiyorum ilk kez böyle bir tavirla karsilastim müsterinin isteklerinin onemsenmemesi kesinle tavsiye etmiyorum aldigi parayi hak eden bir otel degil.
Tesisin yanındaki akan sudan...
Tesisin yanındaki akan sudan çok kötü bir koku geliyor. Otel çok bakımsız. Yemekler hep aynı ve yenecek gibi değil. Genel olarak gidilecek bir otel değil.
Selamlar ben 15 temmuz 2020...
Selamlar ben 15 temmuz 2020 çarşamba günü ailemle gittim 4 gün 5 gece otel 2 yıldızlı ama ortam 5 beş yıldız çalışanlar bir aile gibi başta derya hanım olmak üzere celal ile mustafa adını sayamadığım çalışanların hepsi şeker gibi insanlar kendimi evimde hissettim.