Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
3834637Eylül 2022
Aile
Eylül
2022
Etstur
Aile
Oda fiyatına göre tesiste saç...
Oda fiyatına göre tesiste saç kurutma makinası, televizyon yok. Köpek kulübesi gibi bir odada kaldık. Oda sadece yataktan ibaret olmaması lazım. Olumlu tek yönü konumu güzeldi farklı bir olumlu yönü yoktu.
İsteğim doğrultusunda karşılık ve...
İsteğim doğrultusunda karşılık verilmedi. Bebek yatağı yoktu tesiste. Çocuğu aranıza alın yatın dediler. Çocuğu yerde yatırdık ve hasta oldu. Genel olarak temiz bir tesis. Konumu iyiydi.
FİYAT / PERFORMANS:
Çok Kötü
3,0
Tavsiye etmiyor
Bebek yatağı yoktu. Tuvaletler pisti. Genel olarak temizlik iyiydi ama oda konforlu değildi. Oda küçüktü. Tv ve buzdolabı yoktu. Odanın konumu iyiydi.
YÜZME
HİZMET
Kötüydü ilgi ve alaka sıfırdı ama güleryüzlüydü personeller.
Tesisin konumu güzel, manzaralı. ...
Tesisin konumu güzel, manzaralı. Fakat insanlara karşı tavırları maalesef ki çok kötü. Otelin plajı yok, odalarda saç kurutma makinesi bile yok. Yarım pansiyon almama rağmen önümüze sadece makarna çıkardılar. Oysa ki otel açıklamalarında açık büfe diye belirtmişler. Otel değil basit bir pansiyon. Oteli kendileri için yapmışlar zaten, hizmet 0, ilgi alaka 0.
Oteli giriş yapacağımız gün saat ...
Oteli giriş yapacağımız gün saat 16:00 gibi arayıp, saat 19:00 civarı check in yapacağımızı söyledik. Onlarda bir problem olmadığını bizleri beklediklerini söylediler. Ancak otele gittiğimizde bize ayrılan odanın bir önceki misafirin tatilini uzatması sebebiyle dolu olduğunu bizi daha farklı bir otelde ağırlamak istediklerini söylediler. İlk olarak odaları denize bakmayan basık bir otele gittik. Denize bakmayan dememin sebebi, özellikle bu otelin deniz manzarası ve geniş bir balkonu olduğu için tercih ettiğinizi söylemeliyim. Bunu kabul etmediğimiz söylediğimde bu sefer daha farklı bir otele yönlendireceklerini söylediler. Bu sefer de yandan az da olsa denizi gören ancak odaları çok küçük ve tuvaleti kokan bir otele yerleştirildik. 1 gece kalacağımız için planımızın bozulmaması ve akşam 19:00'dan sonra başka otel bulmanın zor olacağı gerekçesiyle diğer otelde kaldık. Bir daha asla bu gibi kendini bilmez müşterisine sahip çıkmayan otelde kimsenin kalmamasını temenni ederim.
Tesis konum olarak çok güzel bir ...
Tesis konum olarak çok güzel bir noktada. Genel olarak çok cici bir konsept var. Biz ilk geldiğimizde bizi karşılayan bayan çok tatlı ve kibardı. Burayı abla ve eniştesi ile birlikte işlettiklerini söyledi. Onlar 1-2 günlüğüne başka bir yerdeydi. Bı bayanla işler harikaydı. Her konuda çok verici ve kibardı. Ancak abla ve enişte geldikten sonra işler değişti malesef. Biz 3 gece hb konaklama aldık son akşam yemeğinde balık vardı ve 7 yaşındaki kızım için akşam yemeği olursa ekstra ücretli olacağını söyledi. Biz konaklamayı yarım pansiyon aldığımızı diğer 2 gece kızımıza yarım porsiyon yemek verdiklerini söyledik. Aslında çocuk için yapılan rezervasyonlarda sadece yatağı ücretsiz verdiklerini söyledi. Kendim de bu sektör çalışanı olduğumu ve bu ücretli olsaydı ets den satın alırken karşıma çıkması gerektiğini söyledim. Ama nafile. Velhasıl o gece çocuğuma balık vermediler …. Başka bir olay da istediklerini istedikleri saat vermeleri kahvaltı için bir başka gruba 11:00-11:30 kadar veriyoruz demişlerdi. Bizde sabah 11:00 gibi kahvaltıya gittiğimizde bize aslında saatin bittiğini geç kaldığımızı söylediler. Bizde bir başkasına söylerken duyduk diye bahsettik önümüze kahvaltıyı attılar resmen. İnsanlara sayılı kahvaltı tabağı verip misafirlerinin yanında kendilerine paşa sofrası kuruyorlar maşallah …. . Diyeceğim asla işletmeci kafası olan bir yer değil … muamele çok yanlış. Keşke idareyi bizi ilk karşılayan ablaya bıraksalar da o suratsız karı koca , insanlar da verdikleri paranın hakkını alsa…kendisinin adını almadık ama çok teşekkürler ona bizi hatırlar belki 😊kendi eksiklerinin hiç farkında olmadan kasım kasım sanki size bedava yer ve yemek veriyormuş havasında oturuyorlar sadece. Yanlarında yazık çok ta çalışkan ama doğal olarak yetişemeyen bir kızcağız var … 3 gece kaldık bırakın odamızın temizlenmesini havlumuz bile değiştirilmedi. Kaş sürekli gittiğimiz bir yer asla ve asla bir daha burada kalmam.