Otelin yerleşimi çok iyi. Tam...
Otelin yerleşimi çok iyi. Tam merkezde. Oda çok küçüktü. Rezervasyon yaptıgımız oda deyildi. Kaldıgımız oda fotoraflarda yoktu zaten. Gece reseptionda çalışan emre bey çok kibar, kültürlü bir bey efendi. Mükemmel biri. Diger bir çalışan elnur bey de çok iyi ve ilgili biriydi. Fakat inanc isimli birisi(reseptiondan) çok kültürsüz ve kaba,ve aynı zamanda hayvan duşmanı. Sabah kendi kahvaltımı otelin etrafında olan kedilere vermek isterken çok kaba bir şekilde bana, kedilere yemek veremessiniz diye sesini yükselterek konuştu. Kahvaltı benimse istediyime ikram ederim, bu benim bileceyim bir iş. Bunu kibar bir şekilde söyleye bilirdi. Ama kaba ve kültürsüz oldugu için bu şekilde konuştu. Hayvan duşmanı olan bir yere bir daha gitmem, ve kimseye de etrafımdan tavsiye etmem.
Merkeze yakın bir oteldi. Araçla ...
Merkeze yakın bir oteldi. Araçla gelenler için araç park yeri problemi vardı. Genel anlamda temiz bir oteldi. Tesiste giriş çıkış işlemleri rahat bir şekilde yapıldı.
İyi
7,3
İyi
Tavsiye ediyor
Kahvaltı zayıftı. Çeşit ve lezzet olarak fena değildi. İçecek kalitesi iyiydi. Üçünü değerlendirecek olsam üç puan verirdim.
Konum ve lokasyon olarak çok...
Konum ve lokasyon olarak çok iyiydi. Fiyat performans olarak güzel bir oteldi, hatta 1 gece daha uzatma yaptık otelde. Genel hizmetten memnun kaldım. Personeller ilgili ve alakalıydı.
Otel merkezi bir yerdeydi...
Otel merkezi bir yerdeydi. Fiyatları uygundu. Personellerin ilgisi orta seviyedeydi daha profesyonel olabilirlerdi. Otelin kahvaltısı lezzetliydi, çeşitliydi. Temizlik biraz zayıftı.
Konumu cok iyi, diger otelin...
Konumu cok iyi, diger otelin plajını kullandırmaları cok güzel merkezi yerde olması ulasım sorunu yasamadım. Oda kucuk, duş kücük terlik yoktu onun harıcınde gayet güzeldi.