Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13534864Aralık 2022
Çift
Aralık
2022
Etstur
Çift
Oda güzel temizdi ferahtı...
Oda güzel temizdi ferahtı klimaları her şeyi çalışyordu ,personel ilgisi çok yardımcı oldular odaya kadar yardımcı oldular ,konum olarak ulaşımı kolaydı.
Konumu güzeldi. Personellerden...
Konumu güzeldi. Personellerden ilgi vardı. Çok temiz değildi sezon bitti sanırım sezonda daha temiz olur diye düşünüyorum. Biraz dağınlıklık vardı. Odada eksikler vardı sabun şampuan yoktu. Hamam sauna dediler saunada ilgilenen yoktu. Memnun kaldıklarım bu kadardı.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
7,3
İyi
Tavsiye ediyor
Dağınıktı ve odada eksik malzemeler vardı. Sabun ve şampuan yoktu. Temizliği de ortalamaydı. Havlular karton gibiydi.
YÜZME
Havuzun da etrafı dağınıktı ve gözünüze zevk verecek konumda değildi. Denizi güzeldi.
Biz aile oteli aramıştık. Tam...
Biz aile oteli aramıştık. Tam öyle bir yerdi. Sakin bir oteldi. Herkes birbirine uyumluydu. Temiz bir tesisti. Biraz bakıma ihtiyacı vardı. Personelleri ilgililerdi. Konumu da iyiydi.
Özellikle kapalı aileler için...
Özellikle kapalı aileler için uygun bir yer. Fakat eğleneceğim diyenler için hiç uygun değil. Denizde yaya gitmeniz biraz zor. Alışveriş ve denize gitmek için mutlaka aracınızın olması gerekiyor. Mutahassıf aile tatili için imkanları fena değil. Cami hemen yanında . Özellikle yüzme havuzu çok büyük çok geniş tavsiye ederim kadınlar için özel üs katta havuzları mevcut spa ve türk hamamı da mevcut. Odalar geniş ve ferah. Akşamları eğlence mekanı yok denecek kadar az çok küçük bir çarşısı var lunapark ve oturma mekanları bunun dışında herhangi bir şey yok. Eğlenceyi seven insanlar muhakkak didime veya yakın yerlere gitmek zorunda ücret kalite olarak değerlendirdiğinizde ücreti biraz fazla geldi. Bir daha bu fiyatlarla gitmeyi düşünmem.
Temiz bir tesisti. Sakin bir...
Temiz bir tesisti. Sakin bir tesisti. Aile için uygundu dinlenmek için de iyiydi. Havuzu da iyiydi. Havuzu da ılıktı. Kimse kimseyi rahatsız etmiyorlardı. Aileler için güzel bir yerdi. Personeller de iyiydi. Bir sorun olduğu zaman hemen ilgilendiler.
FİYAT / PERFORMANS:
Mükemmel
Mükemmel
Tavsiye ediyor
Konforu gerçekten güzeldi. Yatakları da rahattı hijyen açısından da temizlenmişti. Ama kendimiz temizliğimizi kendimiz yaptık. Bu bizi ilgilendiren bir şeydi.
YÜZME
HİZMET
Çöplerimiz alınıyordu havuz temizleniyordu. 5 gün içerisinde güzeldi.
Tesis temizdi. Beklentilerimi...
Tesis temizdi. Beklentilerimi karşıladı. Personeller ilgiliydi. Konumu denize mesafesi vardı ama yer olarak iyiydi. Tesis temizdi.