Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Değerli Misafirimiz,
Öncelikle konaklamanızda AJWA Cappadocia ‘yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Konaklamanız boyunca almış olduğunuz hizmet ve servislerimizden memnuniyet duymuş olmanız ve bu memnuniyetinizi paylaşmanız bizleri son derece mutlu ve motive etti.
Bir sonra ki Kapadokya ziyaretinizde sizleri AJWA konukseverliği ile ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir, sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımızla
Ekim
2021
Etstur
Çift
Muhafazakar bir oteldi bana...
Muhafazakar bir oteldi bana uygun değildi ama başkasına uygun olabilir tabi. Yemek çeşidi bana göre azdı. Otelin temizliği çok iyiydi. Hijyenik bir oteldi. Otelin konumu çok güzeldi. Personeller gayet güler yüzlü ve ilgiliydi.
Sayın ALICEMRE,
Saygılarımızla
AJWA Cappadocia
Bu yanıt tesis yönetim temsilcisi
tarafından verilmiştir.
Tesisin Cevabı
Bu yanıt tesis yönetim temsilcisi tarafından verilmiştir.
Tesisin Cevabı
Bu yanıt tesis yönetim temsilcisi tarafından verilmiştir.