MRVCPRZOcak 2023
2023
Web
Çift
Mükemmel dekorasyona sahip...
Mükemmel dekorasyona sahip harika insanların işlettiği, güler yüzün eksik olmadığı ve nehir manzarasına hakim güzel bir otel. Odanın temizliği ve ısıtması kışın çok iyi seviyede olmasından ötürü de teşekkür ederiz.
Şehrin yorgunluğundan uzaklaşıp d...
Şehrin yorgunluğundan uzaklaşıp dinlenmek için harika bir seçim. Otel odasında şömine ve küvet olması, personelin yardımcı ve ilgili olması ile kendimizi müşteriden çok misafir gibi hissettik. Bunu hissederken de profesyonellikten ödün vermemeleri güzel bir deneyimdi.
Sessiz, sakin ve muhteşem...
Sessiz, sakin ve muhteşem konumuyla nehir manzarasına hakim güzel bir otel. Doğa ile iç içe olması, personelin güler yüzlü, yardımsever ve ilgili olmasıyla çok memnun ayrıldık. Balayı konseptine de uygun döşeli odaları ve lezzetli akşam yemekleri çıkaran restoranıyla gönül rahatlığıyla tavsiye edilebilir bir otel.
Evlilik yıldönümüzü kutlamak için...
Evlilik yıldönümüzü kutlamak için eşimle gittiğimiz ve otelin yeni yıl için olan süslemelerini denk geldiğimiz harika bir otel. Muhteşem bir süsleme yapılmış. Çok güzel vakit geçirdik, çalışan personele ve rengin hanıma çok teşekkür ederiz.
Şimdiye kadar gördüğüm en sıcak o...
Şimdiye kadar gördüğüm en sıcak ortamı olan bir işletme. Çalışanlar ve sahipleri çok güleryüzlü, neşeli insanlar. Kız arkadaşıma evlenme teklifi etmek için geldiğim bu güzel otelden çok güzel anılarla ayrılıyoruz çok güzel bir hatıra olacak bizim için.
Hafta içi dinlenmek için...
Hafta içi dinlenmek için gittiğimiz bu güzel otelden son derece enerjik ve dinamik ayrıldık. Eşlik eden nehir manzarasıyla birlikte odalardaki şömine keyfi oldukça güzel. Otelin yeni yıl süsleri de özenle ayarlanmış ve şıktı.
Harika ve huzur dolu...
Harika ve huzur dolu manzarasında dingin bir tatil oldu. Sakin, keyifle döşenmiş ve kaliteli odalarında şömine ve küvet de bulunması hoş detaylardı.
Odasında şömine ve küvet olması ...
Odasında şömine ve küvet olması hoş bir dekorasyon yarattığı gibi fonksiyon olarak da konaklamamıza keyif kattı. Nehrin bitişiğinde yer alması, restoranın olması gibi detaylar da rahat bir tatil geçirmemizi sağladı.
Nehir kenarında huzurlu bir...
Nehir kenarında huzurlu bir tatil yeri. Manzarası ve yemekleri çok iyi. Küvetli odası göze hoş gelen şekilde döşenmiş. Birkaç günlük tatil için oldukça ideal.