9104867Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Aile
Her yönüyle iyiydi hizmet...
Her yönüyle iyiydi hizmet iyiydi. Personel güler yüzlüydü. Konumu iyiydi. Oda temizdi.
Otelin konumu güzel. Sessiz...
Otelin konumu güzel. Sessiz sakin. Odamız deniz manzaraliydi. Sadece 1 gece kaldik. Sabah kahvaltisi vardı ve güzeldi. Standart olan şeyler. Oda gayet temizdi. Yatak rahattı. Mini buzdolabi sac kurutma makinesi mevcuttu. Odanin tek sıkıntısı. Duş da ya sıcak suyla yada soguk suyla yikanacaksiniz. Ortası asla yok. Asla ayarlayamiyorsunuz. Ve soğuk taraf tazyikli akarken sıcak su çok az akıyordu.
Fiyat performans oteliydi...
Fiyat performans oteliydi diyebilirim. Personel çok iyiydi. Tesis konumu itibariyle bizim işimizi gördü bizim katılacağımız davete yakındı ama didim merkeze çok yakın değildi.
Rezervasyon yaptırdığım bu...
Rezervasyon yaptırdığım bu otelin oda genişliği 20 metrekare yazıyordu, yalnız olduğum için yeterli büyüklükteydi ama kesinlikle 20 metrekare değildi. Bekçi kulübesi kadar büyüklüğü vardı. Resmen kandırıldım. Odaya 1 yatak zor sığdırmışlar. Yatağı söküktü. Banyo kapısı bile yarıya kadar açılıyordu, çünkü; oda o kadar dar ki yarıya kadar açtınmı dann diye yatağa vuruyor, tamamen açılmıyor. Banyo tuvalet ayrı bir sorun zaten ikisi iç içe girmiş sanki. Banyonun içinde hareket edebilmeniz için akrobatik hareketler yapmanız gerekmektedir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.