13044613Ağustos 2022
Ağustos
2022
Etstur
Çift
Tesisin konumu iyi, personel...
Tesisin konumu iyi, personel yaklaşımı güzel ama odayı beğenmedim. Odada beğendiğim tek şey klimanın olması ve çalışmasıydı. Duşakabinin kapısı yoktu. Klozet yerinden hareket ediyordu. Duş başlığı kırıktı. Nevresim takımı eski, yırtık ve çok hijyenik değildi. Odada buzdolabı yoktu. . Işıklandırması çok yetersizdi.
Otelin konumu, hizmet şartları...
Otelin konumu, hizmet şartları ve personelin yaklaşımı çok iyi. Otel fiyat performans olarak güzel. Kahvaltı dahil olması da güzel bir tercih sebebi. Kahvaltı bir tık daha iyi olabilir. Adaras park oteli kesinlikle tavsiye ederim.
Resimlerde görüldüğü gibi...
Resimlerde görüldüğü gibi değildi. Resimlere aldanarak gittim. Fiyatı uygundu. Saç kurutma makinesi çalışmıyordu. Rutubet kokusu vardı. Kahvaltısı kötüydü. Otel genel olarak eskiydi. Sahile sakın olması güzeldi.
Çok Kötü
4,7
Tavsiye etmiyor
Lezzet olarak beğenmedim ama çayı güzeldi.
Yataklar pek hijyenik değildi. Saç kurutma makinesi çalışmıyordu. Oda genişliği güzeldi.
Sahile çok yakındı. Ulaşım için ç...
Sahile çok yakındı. Ulaşım için çok iyi. Personeller ilgiliydi. Giriş çıkış işlemlerim hızlı bir şekilde gerçekleşti.
Mükemmel
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Lezzet olarak damak tadıma uygun değildi pek. Çeşitlilik ortalamalıydı.
Alan salon güzel ama kahvaltı kısıtlı bir kahvaltıydı.
Yastık ve çarşaflar kokuyordu. Banyoda zeminler kötü duş gideri akmıyor. Lavobo yarım karış genişlikteydi. Tesisat boruları yüzünden aşağıdakileri görüyor ve duyuyordum.
Caminin dibinde ve sokak cok...
Caminin dibinde ve sokak cok gurultulu tv ve klima var ama kumandalari yok sac kurutma makinesi sökülmüş pas pas kilim vs yok tekrar kalmazdim.
Otel konumu çok kötü camiyle yan ...
Otel konumu çok kötü camiyle yan yana sabah ezanıyla uyanmamak mümkün değil çevrede garip insanlar var ilk gün gece küfür bağırtılar ile uyandık oda temiz keşke konum içinde güzel şeyler söyleyebilseydim sahile vs yakın ama birdaha asla kalmam hep tedirgin uyudum güvenli değil otelde sadece 1 kere kahvaltı yaptım güzel değildi personel olarak sadece 1 bayandan rahatsız oldum oda temiz fiyatına görede iyi.