Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13106141Eylül 2022
Aile
Eylül
2022
Etstur
Aile
Oda küçüktü çarşaflar tertemiz de...
Oda küçüktü çarşaflar tertemiz değildi lekeler vardı balkon karşıdaki kahvaltı masasına çok yakındı balkonda rahat oturamadık. Havuzda yüzeni hiç görmedim etrafta yusufcuklar vardı. Kahvaltıda sıcak ürün yetersizdi azdı. Etrafı gezmek sadece konaklama yapmak için fiyat performans oteli.
Temizdi. Personeller güler yüzlü ...
Temizdi. Personeller güler yüzlü ilgililerdi sabah 4' de yola çıktık kahvaltı edemeyecektik sabah kahvaltı için poğaça yapmışlar ve kapımızın koluna asmışlar bu davranışları için çok mutlu olduk düşünceli ve güzeldi bizim için. Giriş çıkış işlemleri sorunsuzdu.
Tesis hizmetiyle kalitesiyle tek...
Tesis hizmetiyle kalitesiyle tek kelimeyle muazzam. Mehmet beye ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz mutlaka ilerleyen zamanlarda da uğrak noktamız olacaktır. Gelecek olanlar hiç düşünmeden rezervasyon yaptırabilir.
Temiz bir otel. Aile işletmesi...
Temiz bir otel. Aile işletmesi. Havuzu çocuk ve ailelere uygun. Adrasan merkeze çok yakın. Otel işletmecileri iyi bir deneyim yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Otel her şeyiyle çok güzeldi...
Otel her şeyiyle çok güzeldi. Denize biraz uzak olması dışında hiçbir problem yok. Aracı olan tatilciler için de 5 dakikada plajda olunabiliyor. Herkese tavsiye ederim.