Oda Seç
Antalya’nın en çok tercih edilen tatil beldelerinden Side’de, huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmenizi diliyoruz. Otelimiz, Her Şey Dahil konseptinde hizmet sunmaktadır. Tesisimiz, Side merkeze yürüme mesafesindedir. Antik kentler ve turistik mekanlara olan yakınlığı ile tatiliniz boyunca Antalya’yı keşfetme fırsatı bulacaksınız.
Side merkeze çok yakın olan tesisimiz Side Antik Kenti, Aspendos Tiyatrosu, Lyrbe Antik Kenti gibi tarihi konumlara yakındır. Tatiliniz süresince bu yerleri görmenizi tavsiye ederiz.
Antalya bölgesinin en güzel Rafting ve Jeep safari merkezi olan Beşkonak, Oymapınar barajı, Beşkonak ve Oymapınar bölgeleri, rafting, kano, bisiklet, quad ve jeep safari gibi etkinlikleri ile önemli cazibe merkezleridir. Manavgat ırmağından denize kadar olan doğal güzellikler içinde yapılan eğlenceli tekne turları tatilinize heyecan ve keyif katacaktır.
Ana Restoran
Açık restoranımız, 125 kişiye hizmet kapasitesine sahiptir. Havuz barımız ise belirli günlerde (2 gün) hizmet sunmaktadır.
Kahvaltı: 08:00-10:00
Öğle yemeği: 12:30-14:00
Kahve Pasta: 16:00-17:00
Akşam yemeği: 19:00-20:30
Barlar
Restoran-Havuz Bar: 10.00 – 23.00
Park Bar: 10:00 – 18:30 (Yerli Alkollü-Alkolsüz içecekler ve alkolsüz içecekler, kahve ve çaylar)
Tesis her şey dâhil konseptinde olup sabah 08.00 akşam 23.00 saatleri arasında restoran ve barlardan aldığınız yiyecek ve içecekler ücretsizdir
Sessiz ve huzurlu bir ortamda Side merkezin hemen yanında muhteşem odalarımız sizleri bekliyor.
Tesisimiz 102 oda ile hizmet vermektedir.
Park Ekonomi odalar, tesisin bahçesindeki ek binalarda bulunmaktadır. Tamamı balkonsuz ve giriş kat odalardır. İçerik olarak Park Standart odalarla aynıdır.
Park Standart odalar, tesisin bahçesindeki ek binalarda bulunmaktadır. Bu oda tipinde balkon mevcuttur.
Anabina Standart odalar, Ana binada yer alan standart odalardır.
Park Aile odaları, tesisin bahçesindeki ek binalarda bulunmaktadır.
Plaj ve Havuz
Havuz
Tesisimizde misafirlerimizin faydalanabileceği 2 adet yetişkin ve 2 adet çocuk havuzu bulunmaktadır.
Sahil
Anlaşmalı plajımızda şezlong, minder ve şemsiye misafirlerimize ücretsizdir.
Sahilde bulunan su sporları ücretlidir.
Plaj havlusu için repsiyona bildiriniz: (Değişim ve kullanım ücretlidir)
Havuzda şezlong minder şemsiye ve sahile servis ücretsizdir.
Sabah saati: 09:30 ve 10:30 tek yön servisi vardır
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.