Oda Seç
Binlerce yıllık bir manastır yerleşkesi, yerleşkeye bağlı mağaraları, yeraltı tünelleri ve tarihi evlerin kalıntılarının restore edilmesiyle hayata geçirilen Argos in Cappadocia, Kapadokya’nın kalbinde, Uçhisar Köyü’nün yamaçlarında yer alıyor. Dokuz konaktan oluşan ve 71 odayla hizmet veren otel, yamaca kademeler halinde yayılıyor ve antik araziyle kusursuz bir şekilde uyum sağlarken, aynı zamanda rafine konfor ve olağanüstü hizmet sunuyor. ‘Her Mevsim Başka Bir Hikayedir’ mottomuza sadık kalarak, her manzaranın farklı bir hikâye anlattığı bir manzara sunarken, her ziyareti 71 benzersiz hikâyeden oluşan bir koleksiyona dönüştürüyor. Özel konumu, yaşam alanlarını birbirine bağlayan benzersiz peyzajı, otantik yerleşime olan estetik sadakati, incelikli iç dekorasyonu ve üstün hizmet kalitesiyle Argos, önemli bir model oluşturuyor ve Kapadokya’nın gelişiminde de önemli bir rol üstleniyor. Sürdürülebilir ve ekolojik gelişimin bir modeli olarak Argos, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuruyor.
Nevşehir bölgesindeki 692 tesis arasında
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.