13642645Ocak 2023
2023
Etstur
Aile
Manzarası güzeldi. Odaları...
Manzarası güzeldi. Odaları temizdi. Genel olarak beklentilerimiz karşıladı. 10 üzerinden 8 puan veriyorum. Kış personeli belli yazın tesis daha çok çalışanın olduğunu ve iyi olduğunu düşünüyorum. Personellerden memnun kalmadım. İlgisiz ve yanlış yönlendirme vardı. Binada biz vardık sadece diye tahmin ediyorum. Merkezden uzak bir yerdi. Güvenli bir yerdi. Apart otel olduğu için aile konaklamasına uygundu. Odanın dizaynı ve büyülüğü de iyiydi. Kahvaltı kötüydü. Personeller ilgisizdi. Kış mevsiminde normal olan şeyler bende turizmciyim biliyorum.
İyi
4,7
Tavsiye ediyor
Kahvaltıda kötüydü. Hem çeşit azdı hem de lezzet olarak kötüydü. Ürünlerde yeşillikler tazeydi. Kahvaltımız açık büfeydi.
Odanın genişliği ve ısınması yeterliydi.
YÜZME
HİZMET
Personellerden memnun değilim. Sayı olarak yeterliydi. Masamıza çay almak için karton bardakla kalktık mesela arka masada oturan misafire ince belli cam bardakta çay verdiler.
Genel olarak her şeyden memnun...
Genel olarak her şeyden memnun kaldım . Sadece temizliği iyi değildi. Odam da terlik yoktu. Daha önce kaldığım otellere göre manzarası iyiydi.
İyi
9,3
Mükemmel
Tavsiye ediyor
Havlular verilen ürünler temizdi. Sadece koltuklarda çok az leke vardı.
YÜZME
HİZMET
Personellere çok dikkat etmedim ama kılık kıyafetleri uygundu.
Temiz bir oteldi konforluydu...
Temiz bir oteldi konforluydu personelleri ilgililerdi konumu biraz kötü bir yerde caddeye yakın değil yemekleri çok güzeldi.
Havuzu aquası güzeldi. Konum...
Havuzu aquası güzeldi. Konum olarak iyiydi. Otel temizdi. Çok personel görmedik o sebeple pek bir şey diyemem genelde otelde durmadık, şehir içerisinde zaman geçirdik.
Bir iki gün kalmak istiyorsanız i...
Bir iki gün kalmak istiyorsanız iyi bir yerdi. Yol üstü kalınabilecek bir yerdi. Otel konum olarak biraz kötüydü. Biraz içeride kalıyor ve yolu ve asfaltı çok kötüydü. Temiz bir oteldi. Tesiste giriş çıkış işlemleri rahat bir şekilde yapıldı. Personeller iyiydi.
Otel doğa yönünden çok güzel. Hav...
Otel doğa yönünden çok güzel. Havuzu güzeldi. Personeller ilgililerdi. Sadece otelin girişi çok kötüydü, toprak yoldu ve bir kamyonla kaza yaptık. Bir gece konaklayıp ertesi gün dönmek zorunda kaldık.
Temizlik olarak iyiydi. Rahat...
Temizlik olarak iyiydi. Rahat bir tesisti. Personelleri ilgiliydi. Konum olarak ulaşılabilirdi sadece yollar biraz zorluydu.