Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Voyage Torba | Torba

9,6 Mükemmel
Otel misafirleri tarafından %99 oranında tavsiye edilmektedir.
9,6 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 4066 doğrulanmış görüş
11705222 Mayıs 2023 Aile
Aile
Süper bir tatildi. ilgi... Süper bir tatildi. İlgi, güleryüz, talepleri karşılama, yemekler. . . 10 numara. . . Voyage torba tadilat sonrası hizmeti başka bir seviyeye taşımış.

6096946 Mayıs 2023 Aile
Aile
Mükemmel bir tesis ve çok... Mükemmel bir tesis ve çok profesyonel bir hizmet. Umarım her zaman bu seviyeyi korurlar.

13983716 Mayıs 2023 Çift
Çift
Alakart restoranları güzeldi... Alakart restoranları güzeldi. Temiz bir oteldi. Konumu güzeldi. Personelleri ilgiliydi. Temiz ve hijyenik bir oteldi. Mimarisi gayet güzel ve şıktı.
FİYAT / PERFORMANS: İyi
9,0 Çok İyi
Tavsiye ediyor
Açık büfe yemekleri biraz soğuktu çeşitlilik iyiyidi ama lezzeti biraz düşüktü. Ala carte restoranları çok güzeldi sabah ve öğlen yemekleri ücretsizdi zaten.
Odamız geniş ve konforluydu.
YÜZME
Isıtmalı havuzu 27-28 derece oluyordu.

ILHANDLK Mayıs 2023 Çift
Çift
Önceki konaklama deneyimlerinizi ... Önceki konaklama deneyimlerinizi unutun. Kendinizi her anlamda çok değerli hissedeceğiniz, el üstünde tutulacağınız bir yer. Otelin tesis kalitesi zaten çok yüksek ancak burayı diğer yerlerden ayıran en temel faktör çalışanları. Personelin hizmeti, güler yüzü ve nezaketi muhteşem, bir çok konuda daha biz talepte bulunmadan hizmet bize sunulmuş oluyor. Buraya geldiğimizde hava şartları çok da iyi olmamasına rağmen hem sıcak havuz hem de aquapark ile günlerimizin keyfini çıkartabildik. Ala carte restoranlarında da yine hizmet çok üst düzeyde ayrıca deneyimlediğim üç restoranın da lezzeti harikulade idi. Ancak gracias mexican da ki akşamımız unutulmayacak cinstendi, özellikle orada ki personel ferit bey akşamımızı standart bir yemekten çıkarttı ve adeta bir eğlenceye çevirdi. Burada kendinizi kesinlikle çok özel hissedeceksiniz. Otel ile ilgili tek üzüntüm, buradan çıkış yapacak olmam. Aklıma da gelmeyen başka muhakkak çok ince düşünülmüş detaylar vardır ancak kesinlikle günlerimiz bir rüya gibi geçiyor.
Fotoğraflı/Videolu Yorum

13983741 Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Personeller ilgilerdi. Tesis... Personeller ilgilerdi. Tesis genel anlamda da temizdi ben 3 yıldır geliyorum buraya ama sadece temizlik biraz azalmış gibiydi. Yemekler lezzetli. Diyetisyen çok iyiydi. Spor bölümü çok iyiydi.
HİZMET
Personeller giriş çıkış işlemlerinde de yardımcı oldular.

13983723 Mayıs 2023 Aile
Aile
Çocuklar için sunulan imkanlar... Çocuklar için sunulan imkanlar çok iyiydi. 2 çocuklu bir anne olarak gündelik hayatımda onlarla ilgileniyorum onların bakımıyla geçiyor zamanım yükümü aldılar kulüp ve çalışanlardan dolayı çok memnun kaldım. Çalışanlar güler yüzlü ve istemediğimiz kadar hizmet var 24 saat boyunca hizmet sunuyorlar . Günde 2 kez temizlik yapıldı ve çok memnun kaldık. Yemeklerde kullanılan malzemeler kahve gözünüzün önünde öğütülüyor çikolatalar ev yapımıydı bunlar benim için çok önemliydi. Isıtmalı havuzu çok güzeldi ama çocuklar için de ısıtmalı havuzu olabilir.

Banu_mim Mayıs 2023 Aile
Aile
Yenilendikten sonra ilk... Yenilendikten sonra ilk konaklamamız. Oteli genel olarak çok beğendim. Mimari olarak çok çok iyi tasarlanmış. Çalışanlar oldukça ilgili. Servis edilen ürünler oldukça kaliteli. Fakat ana restoran biraz yetersizdi, belki de sezon yeni açılıyor olduğu içindir. Çocuklar için rahat çünkü oldukça kompakt bir otel. Belek otellerine göre hiç yorulmadık diyebilirim. Havuz ve deniz kıyısı da otel kapasitesine göre orantılı. Executive garden odada kaldık. Çok keyifli dizayn edilmiş. Sadece gardrop kısmı daha verimli tasarlanabilirdi. Bir de yastık menüsü genişletilebilir. Hijyen ürünleri çok kaliteli. Son olarak iskele ile ilgili üzüldüğüm bir nokta; ücretli localarla bloklanmış olması. Böyle bir deniz için iskele çok önemli. Tüm misafirlere açık olması gereken kısım localarla kapatılmış. Üstelik paravanlarla çevrelenmiş olması, kıyıdan da rahatsız edici gözüküyor. Ticari kaygı gütmeden en azından yarısı açık olmalıydı.
9,3 Mükemmel

CGDSKR Mayıs 2023 Çift
Çift
Harika bir tatildi, teşekkür... Harika bir tatildi, teşekkür ederiz. Eşim ve ben yıllardır voyage bodrumu tercih eden bir çiftiz. Voyage otellerin misafirlerine verdiği değeri burada anlatmak yetersiz kalacaktır. Bu yüzden mutlaka konaklayıp deneyimlemeniz gerekiyor. Bu sene voyage torbada 1 hafta konakladık. Otele geldiğiniz andan itibaren girişteki valelerden tutunda yöneticilere kadar herkes sizi memnun etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Resepsiyondaki işlemler sonrası konaklamanız süresince 7/24 size her türlü konuda destek olacak olan asistanlar size eşlik etmeye başlıyor. Bu nedenle teşekkür etmeye asistanlarımız, eda hanım ve aşkım hanımdan başlamak istiyoruz. Kendileri çok tatlı, güleryüzlü ve voyage torba otel imkanlarının misafirlere en iyi şekilde sunulması için çok çaba sarfediyorlar. Bu takdir edilmesi gereken bir çaba. Kendilerine özel teşekkür ediyoruz. Voyage bodrumdan tanıdığımız ve işini büyük bir titizlikle yapan hüseyin beyede ilgi ve alakası için özel teşekkür ediyoruz. Selçuk bey, berkant bey, murat bey, ferit bey, hüseyin bey, ismihan hanım, furkan bey, serkan bey, idris bey, batuhan bey, ismail bey, dilara hanım ve ismini bilmediğimiz sayısız çalışanlara bizlere verdikleri harika hizmetler için teşekkür ediyoruz. 1 haftalık konaklamamız süresince neredeyse her gece çok özel showlar ile tüm misafirleri memnun eden mehmet bey ve ekibine, bu ekipte olan güleryüzlülüğü, sevecenliği, samimiyeti ve profesyonelliği ile dikkat çeken gözde hanıma teşekkür ediyoruz. Voyageda yıllardır çok fazla stajyer ile tanıştık. Fakat bu sefer vandan gelen 23 kişilik stajyerler ile tanışmak bizi çok mutlu etti. içlerindeki stajyer hazar, efendiliği, çekingenliği ve çalışkanlığı ile bizi kendisine hayran bıraktı. 1 haftalık konaklama süresince gözlemlediğimiz ve rahatsız olduğumuz konu, bazı yöneticilerin misafirlere ısrarla selam vermemeleriydi. Son olarak şunu söylemek istiyoruz. Bu oteldeki her türlü imkan çok iyi ancak çalışanların güleryüzlüğü, samimiyeti ve yardımseverliği çok daha ön planda. Bu anlamda çalışanlar voyage torba otelini misafirlere çok iyi yansıtıyorlar, bravo!voyage torba gm yılmaz öztürk bey ve otel yönetimi gerçekten özel bir ekip yaratmışlar. Herkese bize yaşattıkları bu güzel tatil için teşekkür ediyoruz.

13983754 Mayıs 2023 Aile
Aile
Personel sıcak kanlıydı. Ürün kal... Personel sıcak kanlıydı. Ürün kalitesi gayet iyiyid. Konumu ulaşılabilirlik açısından rahattı. Ben gittiğimde hasta olduğum için çok keyif alamadım ama personeller çok ilgilendi.

12385630 Mayıs 2023 Aile
Aile
Hizmet ve kalitesinden memnun... Hizmet ve kalitesinden memnun kaldık. Denizi on numaraydı. Personel güler yüzlüydü. Konum ulaşılabilirlik açısından rahattı. Keyifli konforlu bir konaklama geçirdik. Oteli beğendik.
9,5 Mükemmel