Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
12415462Mayıs 2022
Aile
Mayıs
2022
Etstur
Aile
Hizmet çok iyiydi. Personeller...
Hizmet çok iyiydi. Personeller güler yüzlüydü. Yemekler lezzetliydi. Tatlılar güzeldi. Hijyenikti.
Restoranı güzeldi. Havuzu...
Restoranı güzeldi. Havuzu beğendim. Hijyen olarak da iyiydi. Yemek kalitesi de iyiydi. Her şey güzeldi keyif aldığım bir yerdi bundan sonraki deneyimlerim de egeye gideceğim.
Odaları güzeldi. Yiyecek ve...
Odaları güzeldi. Yiyecek ve içecek kaliteleri güzeldi. Restoranları güzeldi. Personelleri ilgi alakası iyiydi. Otelde asansörde kaldık. Asansörlerin elden geçmesi gerekiyor. Asansörde kaldığımız bir çift vardı. Bayanın klostrofobisi vardı ve arıza 25 dk sürdü. Otel bu konuyla ilgili herhangi bir aksiyon almadı. Bir çiçek bir jest vs. Yapmadı.
Temiz bir oteldi. Personeller de...
Temiz bir oteldi. Personeller de iyiydi memnunuz. Odalar yiyecekler personeller iyiydi. Konum olarak havalimanından kolayca geldik. Bir tek eksikliği çocuklar için çok fazla aktivite yoktu. Ben çocuklarım için tatile gittim ancak çocuklarım aktivitelere katılsın isterdim, onları oyalayacak bir olanak yoktu.
Her yönüyle mükemmel, 10 puan...
Her yönüyle mükemmel, 10 puan üzerinden 10 yemekler taze ve lezzetli, hijyen çok iyi, personel ilgili, yardımcı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Personeller ilgiliydi. Hiçbir...
Personeller ilgiliydi. Hiçbir şeye hayır demiyorlardı. Temiz bir oteldi. Yemekler lezzetliydi. Konum olarak beğendim. Sadece denizi çok güzel değildi. Denizin içinde kayalar vardı.
Otel her anlamda harikaydı...
Otel her anlamda harikaydı. Çalışanları otelin kendisi çok harikaydı çok temizdi. Yiyecekleri içecekleri güzeldi lezzetliydi ve konforlu bir oteldi.