Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
Otelin konumu harika...
Otelin konumu harika, hizmetlerine söylenecek söz yok zaten. Herkes o kadar canla başla yardımcı olmaya çalışıyor ki. Kahvaltı muhteşem. ilk akşam yemeğinizi otelde almayın çünkü ondan sonra hiç bir akşam yemeğini beğenmeyeceksiniz zira biz her seferinde keşke otelde yeseydik diye sızlandık :) her şey için tekrar tekrar teşekkürler. iyi ki sizleri tanımışız, datça'ya tekrar yolumuzu sizin için düşürebiliriz. Tekrar görüşmek üzere, iyi sezonlar.
Tüm personel güleryüzlü ve...
Tüm personel güleryüzlü ve ilgiliydi. Konumu güzeldi,merkezi,denize sıfırdı. Karşılamadaki şampanya mükemmeldi. Odalardaki buklet malzemeleri ve minibar iyiydi,bir otelde ilk kez bu kadar çeşit vardi. Bir daha datça'ya gelirsem tercihim yine bu otel olur. Tüm personele,özellikle meltem hanım,barış bey ve serkan beye güleryüzleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum.
Oda çok küçüktü. İki kişi aynı an...
Oda çok küçüktü. İki kişi aynı anda hareket edemiyordunuz neredeyse. Zemindeki parkeler soyulmuş, eskimişti. Otelin genel kullanım alanları bakımlıydı. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Kahvaltı çeşidi fena değildi. Genel olarak değerlendirdiğimde bu fiyata göre standartları daha yüksek olmalıydı. Bir daha tercih etmem.
Tesisin konumu datça merkeze...
Tesisin konumu datça merkeze yakınlığı ve kendine ait plajı olması açısından mükemmeldi. Tesis çalışanlarının güler yüzü sizinle olan ilgilenme tarzları özellikle beste hanım'ın tüm yemek hizmetlerinde ilgi ve alakası sizi uslu otele bağlıyor. Her şeyin mükemmel olduğu bir tesiste oda temizliği konusuna da biraz dikkat edilmeli teşekkürler uslu otel ailesi.