13652884Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Tesis konum olarak yürüme...
Tesis konum olarak yürüme mesafesinde tabiki az yürümeyi seviyorsanız hallerden dümdüz porsuğa iniyorsunuz :) sessiz sakin temiz bir otelgeniş süslenmiş bir oda ve temiz kokan ortam.
Olumsuz yönleri var mı evet...
Olumsuz yönleri var mı evet varama önemli nokda şu 4 4 lük hizmet için bir oda 5 yıldızlı otelde 2 binlerden başlar 500 civarı rakamlar verip bu performansı beklemek yanlış. Bu nedenle butik otel icin fiyat performans olarak ve konum olarak hatta çalışanlar dahil yeterli seviye de.
Otelin sahipleri çok güler...
Otelin sahipleri çok güler yüzlüydü. İsteklerime çok yardımcı oldular. Tesiste oda sıcaklığı iyiydi. Tesis gayet güvelinir. Konumu merkezi bulunabilir bir yerdeydi. Sadece odada sigara kokusu vardı önceden sigara içilmiş gibiydi bundan rahatsız olmuştum.
FİYAT / PERFORMANS:
Mükemmel
8,7
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Sigara konusundan rahatsız oldum. Odaları küçüktü ama konfor açısından benim için idealdi.
İlgili bir tesis, temizlik...
İlgili bir tesis, temizlik açısından daha iyi olabilirdi, aslında temiz ama otel biraz eski, personel ilgisi çok iyi, gece saat kaç olursa olsun müdüründen personeline kadar herkes ilgileniyor, çok iyiydi ilgileri, odamı falan değiştirme konusunda yardımcı oldular, konuma da rahat ulaşım sağladım, giriş çıkış işlemlerim hızlıydı.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
8,7
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Yatakları ve oda eskiydi, temizlik açısından iyiydi.
Konumu çok güzeldi. içeride...
Konumu çok güzeldi. İçeride görevli ablalar ve abi çok güler yüzlü yardımseverdi. Sırf bu güzel hizmet için gidilir. Odalar temizdi. Kahvaltı çok çeşitli değildi ama yeterliydi. Fiyat performans oteliydi tekrar tercih ederim.
Otelin konumu güzel çalişanlar ay...
Otelin konumu güzel çalişanlar ayle gibi çok güleryüzlü ve sicak davraniyorlar kahvalti çok güzeldi çeşit çoktu biz çok memnun kaldik.