Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
12790277Temmuz 2022
Aile
Temmuz
2022
Etstur
Aile
Sabahın 7'sinde odamıza...
Sabahın 7'sinde odamıza yerleştiğimizde güzel bir başlangıç dedik ki yanılmadık. Tarkan beye özellikle teşekkür ederiz. Ayrıca tüm çalışanlar çok canayakindilar. Huzurlu ve mutlu bir tatil geçirmenize yardımcı oldular. Gönül rahatlığıyla gidilebilecek bir otel. Muhtemelen ileride tekrar görüşeceğiz.
Tesis f/p açısından mükemmel...
Tesis f/p açısından mükemmel. Ahmet abi harika bir insan size yardımcı olabilmek adına büyük bir özveri gösteriyor. Sohbeti güzel kendi güzel on numara bir insan. Otel sakin, kafa dinlemeye gitmek isterseniz kesinlikle tercih edebilirsiniz. Ailenizle de çok güzel ve rahatça vakit geçirebilirsiniz. Tugay otel çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Seneye tekrardan geleceğim
Odada ağır bir koku vardı...
Odada ağır bir koku vardı dolaplarda koku vardı odada bir iki tane böcek vardı. Personelleri ilgili değildi otelde personel yoktu bir tane vardı bize otel hakkında bilgi bile vermedi sadece anahtarı verdi daha sonra da görmedik. Otelin sadece konumu iyiydi.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
5,0
Tavsiye etmiyor
Oda çok küçüktü ve odada çok ağır bir koku vardı dolapta koku vardı ve tüm eşyalarıma bu koku sinmişti rahatsız ediciydi ayrıca odada bir iki tane böcek gördüm.
YÜZME
HİZMET