Otelin olanakları kötüydü...
Otelin olanakları kötüydü. Temizlik kötüydü. Personel kötüydü. Her şeye para istediler. Otel değil pansiyon sanki. Wyndham diye geçiyor ama alakası yok. Çakma bir şey bence bu. Olumlu hiç bir şey yok.
FİYAT / PERFORMANS:
Çok Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Konfor ve hijyen kötüydü.
YÜZME
HİZMET
Personelin pek yapabileceği bir şey yoktu. Genç arkadaşlardı zaten. Yardımcı olmaya çalıştılar.
Odada jakuzi ve sauna var diye...
Odada jakuzi ve sauna var diye bu odayı almıştım. Jakuzi giderinde sıkıntı vardı. Saunanın ışıkları çalışmıyordu. Söylememize rağmen teknik servis hizmeti de sağlanamadı. Oda değişimi istedik. Oda yapılmadı. Hizmet bakımından profesyonel bir tesisti.
Gayet güzeldi herhangi bir...
Gayet güzeldi herhangi bir sıkıntı yaşamadım tatil organizasyonumdan da memnun kaldım. Temizliği güzeldi ve konumu iyiyidi. Personelleri de iyiydi.