13119929Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Aile
Aquaparkı çok güzeldi. Yemekleri ...
Aquaparkı çok güzeldi. Yemekleri çok beğenmedim. Personellerde sadece bir barmenle problem yaşadık, yabancı insanlarla ilgileniyordu. Bunun dışında gayet iyiydi personeller.
Biz standart oda olarak...
Biz standart oda olarak rezervasyon yaptırdık ancak otele gittiğimizde bize ekonomik oda verildi hiç memnun kalmadık daha sonra otel ile biraz tartışma yaşadık ve odamız değişti. Çalışanlar ilgiliydi. Yemekler güzeldi. Tesis ile ilgili bir sorun yoktu ancak organizasyon konusunda sıkıntı vardı. Rezervasyon yaparken bana denize 400 metre dediler ama 900 metreydi, her dakika servisleri var ama bana denilen şey gerçek değildi.
Gerçekten çok memnun kaldık...
Gerçekten çok memnun kaldık. Yemek bölümünde ömer bey, ezgi hnm, umut , serhat, ismini hatırlayamadığım bir çok görevli katta firdevs hnm , ayşe hnm, nilgün hnm hepsi güler yüzlü güvenlik , şoförler hepsine çok teşekkür ederiz. Güzel bı tatilin görünmez kahramanları.
Otel genel anlamıyla mükemmele...
Otel genel anlamıyla mükemmele yakındı. Fiyat performans harikaydı. Çocuklu ailelerin gidip rahatca tatil yapacakları bir otel personel yardım sever ve güler yüzlüydü. Çocuklar için tam bir eğlence oteli sabah başlıyorsun akşam diskoya kadar eğleniyorlar. Yani uzun lafın kısası fiyat performans ve çocuklu ailelerin için harika bir yer.
Servis yapanlar biraz acemi...
Servis yapanlar biraz acemi, kendi aralarında belli kurallar var ama bundan müşterinin haberi yok. Şu saatte buraya servis yapamam, yok ben değil şu kişi buraya bakıyor vs. Odaların temizliğini beğendik, çoğu otelde göremediğimiz dalga havuzu var. Yiyecek çeşidi olarak biraz vasat geldi ama lezzetliydi, tatlılar ise hergün aynıydı. İlave bir çeşit ya da değişiklik hemen hemen göremedik. Tekrar tercih eder miyim kararsızım, bence hizmetine göre biraz pahalı.