12629546Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Çift
Otelin hizmeti güzeldi. Otelin...
Otelin hizmeti güzeldi. Otelin temizliği, bakımı çok güzeldi. Otel konumuna rahat ulaşım sağladım. Giriş çıkış işlemlerimiz hızlıydı.
Bir gece kaldığım otel için...
Bir gece kaldığım otel için sadece şunu söyleyebilirim,sakın kahvaltı etmeyin kahvaltısı berbat ötesi sadece zeytin yiyebildim. . Odaların temizliği iyiydi fena değildi…otelde kalan tek türk de bendim herhalde otelde komple araplar vardı ama rahatsız edici bir durum olmadı.
Odası iyiydi ama restoranda...
Odası iyiydi ama restoranda temizlik yok ve çeşit azdı yemeklerde. Manzara olarak iyiydi.
Ortalama
5,3
Kararsız
YÜZME
HİZMET
Restoran temiz değildi. Masa temizlenmiyordu. Kalabalık otel vardı ve temizlik seviyesi düşmüştü. Resepsiyon iyi olabilir ama restorandaki personel yetişemiyordu.
Ulaşım biraz sıkıntı ama konumu v...
Ulaşım biraz sıkıntı ama konumu ve manzarası güzeldi. Konforu iyiydi. Giriş çıkış işlemlerim hızlı bir şekilde tamamlandı.
Hizmet ve personel ilgisi...
Hizmet ve personel ilgisi muhteşemdi. Her şeyimizle ilgilendiler. Restoran ve recepsiyondaki çalışanlara özellikle teşekkür ediyorum. Loca diye adlandırılan alanda kahvaltı muhteşem oluyor.
Şubat ayında konakladım...
Şubat ayında konakladım. Muhteşem bir oteldi. Özellikle manzarasına bayıldım. Dağların tepeleri kar, havada güneş vardı ve muhteşem manzaraya karşı her sabah kahvaltımı yapmaktan büyük zevk aldım.