Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
NURCAN_S5Haziran 2022
Aile
NURCAN_S5
Haziran
2022
Web
Aile
Genel anlamda oteli çok...
Genel anlamda oteli çok begendık ilk kez geliyoruz. Plaı denızı sahılı cok guzel . Odalar konforlu ve temiz. Oda hizmetimiz cok iyiydi, cok ılgılılerdi temızlıgımız erkenden yapılıyordu. Personel cok guleryuzlu gerçekten insanı pozitif olarak etkiliyor. Alakartta diyadin bey cok ılgılı cok guleryuzlu , misafir ilişkileri dali hanım çok ilgilendi çok sağolsun otele geldiğimiz andan itibaren her konuda cok ilgiliydi, beachte nihat acayip ilgili cok tatlı cocuk, aynı sekılde ramazan cok iyi. Diyadin bey iyi ki dogdun sesiyle cok iyiydi.
Öncelikle denizin berraklığı ve ...
Öncelikle denizin berraklığı ve dalgasız olması, plajının da tamamen kumlu olması en çok öne çıkan özelliği oldu bizim için. Hem havuzda hem plajda şezlong sayısı gayet yeterliydi ve yer kapma gibi olaylara girmeye gerek olmuyor. Odaların ve tesisin genel temizliğinden de pek memnun kaldık. Olumsuz olarak değerlendirebileceğimiz ve geliştirilebileceğini düşündüğümüz tek yönü animasyonlar oldu. Animasyon ekibi biraz çekingen ve açıkçası biraz amatörlerdi. Diğer otellerde gördüğümüz girişkenlik ve bizim için fazla 'gereksiz' samimiyet yoktu ancak başkaları için tercih sebebi olabilir bu. Onun haricinde genele bakıldığında fiyat performans olarak otel yüksek puan aldı bizden.
Sağlık personeli raye hanıma...
Sağlık personeli raye hanıma çok ama çok teşekkür ederim otelinize geldigimiz ilk gün kızım rahatsızlandı raye hanımın ilk müdahalesi bizi araçla hastaneye ulaştırması ve sonrasındaki takibi çok profesyoneldi sayesinde hızlı bir iyilesme süreci yaşadık.
Otel konumu ve manzarası çok...
Otel konumu ve manzarası çok güzel. Temizlik ve hizmetleri de gayet güzeldi. Denize 3 dk yürüme mesafesi ama sizi yürürken yormuyor ve güzel bit yoldan denize ulaşıyorsunuz. Otelden memnun olarak ayrıldım, herkese tavsiye ederim.