Otelin konumu ,personellerin...
Otelin konumu ,personellerin yaklaşımı ve ilgisi, hizmet açısından çok memnun kaldığımız bir tesisdi. Birdaha yolumuz düşerse kalacağımız tek tesis diyebilirim.
Kesinlikle tavsiye ederim çok...
Kesinlikle tavsiye ederim çok sıcak çok temiz bir otel. Sıcakkanlı karşılamaları çok güzel. Her türlü detayda bize yardımcı oldular. Her türlü detayı onlara sorabildik amasra hakkında. Otel aynı zamanda çok temizdi. Konum olarak da çok güzel bir konum denize çok yakın her yere ulaşabiliyorsunuz. Kış bahçesinde kahvaltı yapıyorsunuz çok doğal ve güzel bir ortam hazırlamışlar otel sahibi ayrıca birebir ilgileniyor herkesle.
Konumu çok iyiydi. Odanın denize ...
Konumu çok iyiydi. Odanın denize bakmasını beğendim. Odanın genel dizaynını beğendim. Merdiven vardı ama asansör yoktu. Bavul çıkarırken zor oluyordu. ,konumu çok iyi odadan manzara müthiş her yere yakın canlı balığın karşısı akşam bar sesleri odada çok rahat duyuluyor kahvaltı güzel oda temizliği biraz vasat.
Fotoğraflı/Videolu Yorum
7,3
Tavsiye ediyor
Kahvaltıda sıcak olarak servis edilenler azdı. Hijyenik ve lezzetliydi.
Hijyen olarak beğenmedim. İlk başta temizdi ama oda servisi yetersizdi. Konfor iyiydi.
Otel konum olarak çok güzel...
Otel konum olarak çok güzel, personel güleryüzlü, kahvaltısı da başarılı ancak tam karşısındaki mekanda yapılan canlı müzik sanki odanızın içinde şarkı söyleniyormuş hissi yaratıyor. Asla uyuyamıyorsunuz, gece 1. 30 da hala devam ediyordu, zabıta telefonları açmıyor, en son polise şikayet ettik de öyle kesildi. Sessizlik ve sakinlik istiyorsanız bu otel doğru bir tercih olmayabilir.
Konumu çok güzeldi merkeziydi...
Konumu çok güzeldi merkeziydi. Genel olarak temizdi. Ama kahvaltısı çok zayıftı. Çeşitlilik olarak zayıftı lezzet olarak iyiydi. Personeller ilgiliydi.
7,3
Tavsiye ediyor
Kahvaltısı çeşitlilik olarak zayıftı. Lezzet olarak iyiydi.