13653110Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Odası çok rahattı . Benim için o...
Odası çok rahattı . Benim için otelin sıcaklığı , yatakğın rahatlığı herşey çok iyiydi. Personeller misafir perverlerdi. Lezet ve çeşit açısından kahvaltısı çok güzeldi.
9,3
Tavsiye ediyor
Sunumu ve kalitesi iyiydi.
Odadaki ekipmanlar çok iyiydi. Buzdolabı yoktu ya da ben benim görmediğim bir yerdeydi. Su yoktu o yüzden.
Hijyenik bir oteldi. Giriş çıkış ...
Hijyenik bir oteldi. Giriş çıkış işlemlerimiz çok hızlı sağlandı. Ulaşım kolaydı. Otoparkı yoktu, yakınlarda park yeri de yoktu.
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Oda içi buzdolabında sadece su vardı, banyoda sıvı sabun tarzı bir temizleyici vardı ama şampuan olup olmadığı belli değildi, kullanmadık, diş macunu ve fırçası da yoktu.
Odamda kart girişiyle ilgili...
Odamda kart girişiyle ilgili problem yaşadık. Odam çift kişilik olmasına rağmen tek kişilikti. Banyo kısmında şampuan vs ürünler bulunmuyordu. Konum olarak iyiydi, ulaşılabilirdi.
Temiz ama eski bir tesis...
Temiz ama eski bir tesis, fotoğraflardan düzgün bir tesise benziyordu, konumu kötü, arabayla gitmek zor, personellerin ilgisi iyi.
Ortalama
6,7
Ortalama
Kararsız
Lezzet açısından abartı bir şey yok, kahvaltı zaten, çeşitlilik yok, iyi otellerde kaldığım için bana hitap etmedi kahvaltısı.
Otel yönetimi kötü. Odalardan...
Otel yönetimi kötü. Odalardan çok ses geliyordu. Yalıtım yok diyebiliriz. Gece saatleri otelde kavga çıktı. Uyuyamadık. 3 yıldızlı olmasına aldandık ama pişman olduk.
Sadece konaklama açısından aile i...
Sadece konaklama açısından aile ile kalınabilecek bir oteldi ancak bir önceki kaldığım otelde aynı fiyatı vermeme rağmen oradaki ilgi alaka ve hizmeti bu otelde göremedim onun için memnun kalmadım.
İyi
2,7
Tavsiye etmiyor
Hiç bir özen gösterilmemişti hala 8. 30 olmasına rağmen ürünler yeterli değildi. Lezzet olarak normaldi.
Odada banyo terliği yoktu, diş macunu ve kulak çöpü yoktu bu tarz ekslikleri vardı ancak temiz ve konforlu bir odaydı.
YÜZME
HİZMET
Personelleri soru sorulduğu zaman cevap verelim mi diye bir düşünüyorlardı. Personelleri çok ilgili değildi. Bir gece öncesinde başka otelde kaldık herşey mükemmeldi oryada aynı parayı ödedim ancak bu otelde bu kadar ilgi alaka göremedim memnun kalmadım.