13317432Ekim 2022
Ekim
2022
Etstur
Çift
Her şekilde iyiydi. Temiz bir...
Her şekilde iyiydi. Temiz bir tesisti. Personeller güler yüzlü gayet iyilerdi. Oda genişliği yeterliydi.
Otelin konaklaması güzeldi...
Otelin konaklaması güzeldi. Hizmeti de iyiydi her şey mükemmeldi. Personelleri ilgiliydi. Temizliği de güzeldi. On numaraydı. Konum olarak denize mesafesi uygun değildi. Otobandan geçmek zorunda kalıyorsunuz. Yemekleri de güzeldi.
Tesisin personeli güler yüzlü...
Tesisin personeli güler yüzlü. Sorunlara hızlı çözüm buluyor ve yardımcı oluyorlar. Yemekler çok lezzetli ve güzeldi. Oda temizliği iyiydi.
Otelin yemekleri çok güzeldi...
Otelin yemekleri çok güzeldi. Çok çeşitliydi. Her öğünde balık, tavuk, et olsun bulabiliyorsunuz. Mezeleri çok güzeldi. Sulu yemekleri de çok güzeldi. Hiç aç kalmazsınız. Temiz bir tesisti. Odalarımız her gün temizleniyordu. Personeller çok güleryüzlü ve ilgiliydi.
Tesiste memnun kalmadığım tek...
Tesiste memnun kalmadığım tek şey denize geçişin ana yoldan olması ve sahilinin düzensiz olması. Personel çok ilgili,yemekleri ve temizliği çok güzel hatta fiyatına göre beklentimin çok üzerinde ama bu tatilde denizi hiç kullanamadım. Ayrıca otel korunaklı değil elini kolunu sallayarak sahil tarafındaki girişten herkes otele girebilir. Bu konuda önlem alınması şart. Bu eksileri görmezsem çok keyifli bir tatildi. Kadın animasyon ekinden bedia hanım çok ilgiliydi bir defa kadınlar matinesine katıldım geliştirilebilir bence eksikleri çoktu ama keyifli bir organizasyondu.
Ben balkonsuz ve kara manzaralı...
Ben balkonsuz ve kara manzaralı oda tercih etmeme rağmen odalar kullanışlı ve temizliği çok iyiydi. Otelin havuzu çok temiz ve çok güzeldi. Personeller güleryüzlüydü. Tam bir aile oteliydi ve memnun kaldım.