10 üzerinden 6 ya da 5 gibi...
10 üzerinden 6 ya da 5 gibi değerlendirebilirim oteli. Temizlikte biraz sıkıntı vardı, klozeti kırıktı, balkon kapısı açılmıyordu, o da kırıktı. Resepsiyonist günaydın bile demedi, yüzümüze bile bakmadı, ilgisiz garip biriydi. Olumlu tek tarafı konumu merkeziydi, fiyat olarak uygundu.
Ortalama
3,0
Kararsız
Yataklar çok kötüydü, bir tane yatak içeri doğru göçmüştü değiştirmek istedik. Yatak başlığı iki ayrı yatak başlığıydı ve başlıklar sararmıştı. Ne temizlik açısından ne de konfor açısından memnun kalmadık.
YÜZME
HİZMET
Hiçbir hizmet yoktu, girişte karşıladılar bir tek. Girişte kimlik bilgilerimizi aldılar onun dışında herhangi bir güler yüz veya ilgi görmedik.
Lokasyon güzeldi. Banyo temiz...
Lokasyon güzeldi. Banyo temiz değildi. Rahat ulaşım sağladım. Personeller ilgiliydi. Oda eşyaları konforluydu. Genel ısı yeterliydi. Fiyat performans olarak uygundu.
Mükemmel
7,0
Ortalama
Tavsiye ediyor
Banyo hijyeni zayıftı. Oda genişliği yeterliydi. Havlular ve çarşaf temizliği iyiydi.
YÜZME
HİZMET
Personeller ilgililerdi. Giriş çıkış işlemleri hızlı yapıldı.
Konumu güzeldi çok iyiydi yani...
Konumu güzeldi çok iyiydi yani. Giriş çıkış işlemleri hızlı şekilde gerçekleşti. Tesis temizlik ve hijyen olarak ortaydı. Personeller ilgililerdi.