Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
12903632Ağustos 2022
Çift
Ağustos
2022
Etstur
Çift
Misafirperverlikleri güzeldi...
Misafirperverlikleri güzeldi. Temiz ve hijyenik tesisti. Konum olarak güzel bir yerdeydi ulaşım da rahattı. Karşılamaları da güzeldi. Park konusunda da sıkıntı yaşamadık.
Otelin misafir perverliğinden...
Otelin misafir perverliğinden, hizmetlerinden, rehberlik hizmetlerinden genel olarak hepsinden memnun kaldım. Temiz bir oteldi. Konumunu beğendim.
Tesisin konumu iyiydi personel...
Tesisin konumu iyiydi personel güler yüzlü ve ilgiliydi tesisin temizliği mükemmeldi kesinlikle tercih edilmesi gereken bi tesistir herşey için tşk ederiz.
Biz zaten çok uzun kalmadık...
Biz zaten çok uzun kalmadık. Hijyen açısından güzeldi. Personel güler yüzlüydü. Sadece biraz fiyatı yüksek geldi. Kahvaltısı gayet iyiydi.
Ortalama
9,3
Mükemmel
Tavsiye ediyor
Kahvaltı aldık sadece. Çeşit çoktu. Kahvaltısı baya hoşumuza gitti.
Tesis konum olarak merkeze çok...
Tesis konum olarak merkeze çok yakın. İşletme sahipleri çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Odalar temiz ve aktif olarak temizleniyor o konuda hiç sorun yok. Genel olarak memnun kaldık öneririm.