Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Paloma Oceana | Kumköy

9,2 Mükemmel
Otel misafirleri tarafından %97 oranında tavsiye edilmektedir.
9,2 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 516 doğrulanmış görüş
denizmankir Mart 2023 Arkadaş
Arkadaş
Otelin her şeyinden memnun... Otelin her şeyinden memnun kaldım. Personellerin yaklaşımları on üzerinden ondu. Konum olarak rahat ulaşım sağladım. Otel genel olarak beklentilerimi karşıladı. Oteli tekrar tercih ederdim.
9,3 Mükemmel
Tavsiye ediyor
Yemeklerde kullanılan ürünler tazeydi.
Havlu ve çarşaflar temizdi.
HİZMET
Yoğunluktan dolayı dört veriyorum. İhtiyaç halinde yardımcı oldular.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Paloma Oceana Resort tesisimiz ve hizmetlerimiz ile ilgili güzel duygu ve düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar aramızda görebilmek umudu ile güzel günler dileriz. Saygılarımla, Arif ATAK Genel Müdür

13732425 Mart 2023 Çift
Çift
Tesis olarak iyi tesis temiz... Tesis olarak iyi tesis temiz ancak yemek konusunda zayıf kalmış çok çeşit var ama tat olarak biraz daha iyileştirilmesi gerekir bence.
8,0 İyi

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Nazik ve öz yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar aramızda görmeyi umut eder iyi günler dileriz. Saygılarımla, Arif ATAK Genel Müdür

13772506 Mart 2023 Çift
Çift
Çalışanların güler yüzü ve çözümc... Çalışanların güler yüzü ve çözümcü olmaları beni çok mutlu etti. İlgi ve alakaları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım hep bu kalitede kalır . Odaların duş bataryalarını alman bataryalarına geçmeleri tavsiyemdir en azından sadece bir el duşu bile değişse yeterlidir.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Öncelikle, yapmış olduğunuz yorumlar için şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim. Otelimizden memnun bir şekilde ayrılmanız, en az sizler kadar bizleri de memnun etmiştir. Umarım en kısa zamanda, değerli aileniz ile birlikte tekrar sizleri misafir etme şansını bizlere verirsiniz. Saygılarımla, Arif ATAK Genel Müdür

13718978 Mart 2023 Çift
Çift
Bizim odamız deniz manzaralı oda ... Bizim odamız deniz manzaralı oda olmasına rağmen deniz manzaralı ve balkonlu oda tahsis ettiler. Personeller güler yüzlüydü ve tavırları çok güzeldi. Otele ulaşımı kolay sağladık.
Tavsiye ediyor
Zaten seçerken de otel yorumlarınızla bakmıştık. Yemeklerin iyi olduğu söyleniyordu gerçekten iyiydi bir sorun yaşamadık. Porsiyonlar yeterliydi.
Yataklar rahattı.
HİZMET
Personellerin kılık kıyafeti otel ortamına uygundu.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Tatilinizde tesisimizi tercih ettiğiniz ve yorumlarınızı burada paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizi tesisimizden memnun kalmış olarak uğurladığımız için mutlu olduk. Bir sonraki tatil deneyiminizde sizi ve sevdiklerinizi tekrar ağırlamak dileğiyle, mutlu ve sağlıklı günler dileriz. Saygılarımla, Arif ATAK Genel Müdür

SEGURMAN Mart 2023 Çift
Çift
Yine çok beğendik. Yüksek hizmet ... Yine çok beğendik. Yüksek hizmet kalitesi ve güzel yemekler mart ayının başında, paloma oceana otele, 3 haftalık bir aradan sonra, ikinci kez geliyoruz. Paloma oceana otelin güler yüzlü yüksek hizmet kalitesi, yiyecek – içecek kalitesi ve bize uygun gelen fiyat / performans seviyesi nedeniyle mart ayı içinde yine gelmeye karar verdik. Odamız oldukça iyi konumda, yeterli büyüklükte, güzel bir odaydı. Temizlik ve minibar servisinden çok memnun kaldık. Fatma hanıma ve osman beye çok teşekkürler. Ana restoranda hizmet kalitesi , yemeklerin çeşitliliği ve lezzeti çok iyiydi. Tatlı büfesi çok başarılıydı. Ana restoranda harika omletleri ve özel yumurta isteklerimizi güler yüzle yapan lütfiye hanım'a çok teşekkür ediyoruz. Yemek servisinde güler yüzlü ve ilgili cemal, feyzi, fadime, fatma ve ismini sayamadığımız diğer restoran çalışanlarına servisleri için çok teşekkürler. Ayrıca, bize yakın ilgi gösteren f/b müdürü hakan bey'e restoran müdürü mehmet bey'e, şef mehmet bey'e ve diğer tüm çalışanlara teşekkür ederiz. Akşamları 3 adet ala carte restoranda yemek yedik. Çok keyif aldık. Yemekler ve hizmet çok iyiydi. Tebrik ediyoruz. Bize servis yapan erhan, oğuz ve serkan'a çok teşekkürler. Pastane vitrini küçük gözükse de sunulan tatlı ve tuzlu çeşitleri çok lezzetli. Mutlaka deneyin. Bize güler yüzle servis yapan gamze, seher ve ceren ve lütfi'ye teşekkürler. Bina içinde bir adet ana bar ve çevresinde kapalı ve açık oturma alanları mevcut. Bu alanlarda hizmet kalitesi gayet iyi. İthal alkollü içecek çeşitliliği ortalama, bazı ürünlerde yerli eşdeğerler kullanılıyor. Kuruyemiş taze, ancak çeşitlilik çok sınırlı. Barlardan ve pastaneden sorumlu muammer bey'e özel teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yakın ilgisi, güler yüzlü ve misafir isteklerini hızla yerine getirmeye çalışan yaklaşımı ve sunduğu ikramlar ile bizi çok memnun etti. Spa; hamam, sauna, buhar odası, spor salonu ve kapalı havuz ile oldukça düzgün ve yeterli. Tesiste çok büyük ve şık havuzlar mevcut. Sahil tarafındaki havuz alanında yazın aktiviteler yapılırken, arka tarafta, ana binaların ortasındaki havuzların etrafında daha sakin bir ortamda güneşlenme ve yüzme imkanı bulunuyor. Sahil çok büyük. Kum, gayet ince ve güzel. Tesis yeşillikler içinde ve çok bakımlı. Bizim memnuniyetimizle yakından ilgilenen oda, ala carte rezervasyonlar, erken giriş imkanı gibi her konuda yardımcı olan misafir ilişkileri bölümünden begümay hanım'a ve derya hanım'a çok teşekkür ediyoruz. Bize güzel bir oda imkanı sunan ve erken girişimizi sağlayan ve tatilimizin sonunda odadan geç çıkış konusunda yardımcı olan özellikle barbara hanım'a ve ön büro yönetimine çok teşekkürler. Biz yine çok memnun kaldık. Kış konsepti olarak, bizim bütün beklentilerimizi karşıladı. Tavsiye ediyoruz.

HOZSISLI Şubat 2023 Aile
Aile
Otel tek kelimeyle mükemmeldi... Otel tek kelimeyle mükemmeldi. Tüm eksiklerinize anında müdahele edip çözüm üretiyorlar, personel harika, çocuklar için bir çok animasyon var, genel müdüründen kapıda ki güvenlik görevlisine kadar sanki sizden bir istek gelmesini ve bunu yerine getirmeyi istiyorlar.
Fotoğraflı/Videolu Yorum
9,3 Mükemmel

13687142 Şubat 2023 Çift
Çift
Gayet güzel nezih bir konumda... Gayet güzel nezih bir konumda idi,çalışanları kibar ilgili yemekler güzel, tatlıları pek beğenmedik.

SEGURMAN Şubat 2023 Çift
Çift
Tesise gitmeye karar vermeden... Tesise gitmeye karar vermeden önce pek çok yorum okudum. Yorumların çok büyük kısmı çok olumluydu. Misafir ilişkileri ile temas kurup bilgi aldım. Begümay hanım, dilan hanım ve derya hanım beklentilerimiz konusunda çok yardımcı oldular. Çok teşekkürler. Odamız havuzlara bakan gayet iyi konumda , keyifli bir odaydı. Ön büro yönetimine, ricamızı dikkate aldıkları için teşekkür ediyoruz. Temizlik, istediğimiz zamanda ve güler yüzle yapıldı. Neslihan hanıma teşekkürler. Tesiste hizmet kalitesi ve yiyecek kalitesi çok yüksek. Ana restoran kahvaltıları ve yemekleri çeşit ve kalite olarak çok beğendik. Ayrıca, geçici yerlerinde sundukları ala carte restoran hizmetini ve yemeklerini de çok beğendik. Restoran çalışanları gayet ilgili. Restoran çalışanları ve şeflere çok teşekkür ediyoruz. Sahilde öğlen saatlerinde hizmet veren bir snack restoran bulunuyor. Biz kullanmadık. Bina içinde bir adet ana bar ve çevresinde kapalı ve açık oturma alanları mevcut. Bu alanlarda hizmet kalitesi gayet iyi. İthal alkollü içecek çeşitliliği ortalama, bazı ürünlerde yerli eşdeğerler kullanılıyor. Kuruyemiş taze, ancak çeşitlilik biraz daha iyi olsa güzel olur. Spa; hamam, sauna, buhar odası, spor salonu ve kapalı havuz ile oldukça düzgün ve yeterli. Dekorasyon olarak biraz daha şık olsa çok daha keyifli olabilir. . . Tesiste çok büyük ve şık havuzlar mevcut. Sahil tarafındaki havuz alanında yazın aktiviteler yapılırken, arka tarafta, ana binaların ortasındaki havuzların etrafında daha sakin bir ortamda güneşlenme ve yüzme imkanı bulunuyor. Sahil hem enine , hem de boyuna çok büyük. Kum, gayet ince ve güzel. Denize giriş kum ve kolay derinleşmiyor. Tesis yeşillikler içinde ve çok bakımlı. Tatilimiz sırasında genel müdür yardımcısı mahir bey bizim memnuniyetimizle yakından ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, genel müdür arif bey ile de tanışma imkanı bulduk. Samimi, güler yüzlü ve içten yaklaşımı için teşekkürler, Biz çok memnun kaldık. Kış konsepti olarak, bizim bütün beklentilerimizi karşıladı. Tavsiye ediyoruz ve yine gelmek isteriz.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Öncelikle değerlendirmenizde isim isim ekip arkadaşlarımıza yer verdiğiniz ve memnuniyetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Nazik görüşleriniz; emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımız ile paylaşılacaktır. Sizin gibi daimi bir misafirimizden bu tarz övgü dolu bir geri bildirim almış olmaktan mutluluk duyduk. Sizleri tekrar ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımla, Arif ATAK Genel Müdür

13663088 Şubat 2023 Aile
Aile
Herşey çok güzeldi... Herşey çok güzeldi.

11090843 Şubat 2023 Aile
Aile
Yemek çeşidi ( çerez hariç)ve tem... Yemek çeşidi ( çerez hariç)ve temizlik konusunda çok beğendim. Odalar ferah, personel çok ilgili. Şüphe duymadan gidilecek bir tesis.