3517057Mart 2023
Mart
2023
Odamax
Çift
Merhaba hafta sonu tatili için...
Merhaba hafta sonu tatili için gittik her şey çok güzeldi. Yemek yapan hanım efendinin ellerine sağlık. Doğa harika kesinlikle tavsiye ederim. Selamlar.
Olympos en iyisi. Odalar klimalı ...
Olympos en iyisi. Odalar klimalı büyük ve tertemiz. Güleryüzlü hizmet, harika yemekler, samimi ortam, her derde deva can abi ve ailesi, daha ne olsun, hiç başka yer armayın.
Yemekleri muazzamdı. Özellikle...
Yemekleri muazzamdı. Özellikle kahvaltı ve akşam yemeğinden memnun kaldık. Personeller çok ilgili ve çok yardımcı oldu. Temiz bir tesisti.
Denize yakın bir oteldi...
Denize yakın bir oteldi. Olymposun ortamı iyiydi. Otelin yemekleri güzeldi. Tesiste giriş çıkış işlemleri rahat bir şekilde yapıldı.