Odalar temiz, konum merkezde...
Odalar temiz, konum merkezde her yere ulaşım kolay, personel ilgili, kahvaltı gayet iyi. Tek sıkıntı kahvaltı salonunda sanırım klima mevcut değil biraz sıcak oluyor.
Odaların ses izolasyonu çok...
Odaların ses izolasyonu çok kötüydü. Odadaki buz dolabı çalışmıyordu . Restorana çıkış merdiveni çok dardı. Yaşlılar için çok zor olur. Ayrıca odanın kapısına rahatsız etmeyin yazısı asmama rağmen odaya girdiler. Ondan rahatsız oldum. Kahvaltısı çok iyiydi. Temizlik güzeldi.
Ortalama
7,3
İyi
Kararsız
Kahvaltısı güzeldi değerliydi.
Odada duş başlığı eskimişti. Yan odadaki misafirden çok fazla ses geliyordu. Ses izolasyonu kötüydü. Elektrik kartını taktığım halde minibar çalışmıyordu. Temizlik hizmetleri iyiydi. Mobilyalar güzeldi.
YÜZME
HİZMET
Oda kapısında rahatsız etmeyin kartı asılı olmasına rağmen odanın kapısını açıp rahatsız ettiler. Temizlik hizmetleri açısından iyiydi.
Yatak çok geniş ve rahattı...
Yatak çok geniş ve rahattı. Odanın sigara içildiğinden dolayı inanılmaz kötü bir koku hakimdi. Banyoda ise duşakabinin cam kısmı kırıktı. Sabah kahvaltısı mükemmeldi. Çalışan ablalarımızın ellerine sağlık. Kendileri çok güler yüzlüydüler. Otel şehir merkezinde olmasına rağmen sessizdi. Araç ile gittiğimiz için otelin önü park alanına müsait ve ücretsiz. Herkesin emeklerine sağlık.
Kısa süreli konaklamalar için...
Kısa süreli konaklamalar için öneririm. Tesis temizdi. Personelleri saygılıydılar, güleryüzlü ve sempatiktiler ama otelin fiyatı yüksekti. Giriş ve çıkış işlemlerimiz de hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.
Ortalama
8,7
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Çocuklar için yiyecek çeşidi azdı yetişkinler için de kahvaltı çeşidi harika değildi. Menemen ve çorba acıydı. Acı seven için ayrı konmalıdır. Yemekler temiz servis edildi.
Lokasyon çok iyi ,otopark...
Lokasyon çok iyi ,otopark hizmeti güzel ,her türlü hizmet iyi. Temizlik,fiyat iyi. Ancak biz talihsiz bir gece geçirdik. Yan odada konklayan sorumsuzlar gece 3 e kadar tv de dizi izlediler. Ses izolasyonu hiç yok. Hiç olmazsa tv sesi sesi kısılabilir veya belli bir saatte tv yayını kapatılabilir. Çok kötü bir gece geçirdik. Tavsiye etmem bir dahada kalmam. Üzgünüm.
Çok memnun kaldık iş seyahati...
Çok memnun kaldık iş seyahati için istanbuldan gitmiştik 2 kişi bir daha uşağa gelirsem kesinlikle düşünmeden tekrar konaklamak isteyeceğim otel. Teşekkürler aynı devam. Performansınızı düşürmemenizi dilerim.