Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Le Monde Beach Resort | Dikili

6,8 Ortalama
Otel misafirleri tarafından %49 oranında tavsiye edilmektedir.
6,8 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 329 doğrulanmış görüş
13195707 Eylül 2022 Aile
Aile
Otel güzeldi. Temel ihtiyaçları k... Otel güzeldi. Temel ihtiyaçları karşılıyordu. Tesisin konumunu beğendik. Temizdi. Çalışanları ilgililerdi.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz ; Zaman ayırıp bizi değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bizleri motive edici ve objektif yorumunuz 2023 sezon hazırlıklarımız için çok önemli olup ,ekibimiz ve yönetimimiz adına tekrar teşekkür ederiz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Dikili den Sevgiler

13220669 Eylül 2022 Çift
Çift
Temizlik iyiydi , havuz iyiydi... Temizlik iyiydi , havuz iyiydi , personeller ilgiliydi.
9,0 Çok İyi

ALPKAR70 Eylül 2022 Aile
Aile
Konumu güzel bir oteldi. Denize... Konumu güzel bir oteldi. Denize yakın bir tesisti. Temiz bir oteldi. Tesiste giriş çıkış işlemleri rahat bir şekilde yapıldı.
Tavsiye ediyor
Çeşitlilik iyiydi. Otelde deniz suyu arıtılarak kullanıldığı için içecekler tuzluydu. Yemekler lezzet olarak çok iyi değil ve ortalamaydı. Yemekler yenmeyecek kadar kötü değildi.

6920615 Eylül 2022 Aile
Aile
Otel düzeni rahattı. Personel... Otel düzeni rahattı. Personel ilgiliydi. Konumu güzeldi.
7,5 İyi
Tavsiye ediyor
Yemeklerde geç kaldık girişe ama arada yemekleri yoktu. Yemeklerinde çeşit yoktu.

13155497 Eylül 2022 Aile
Aile
Lezzet olarak çok beğenmedim... Lezzet olarak çok beğenmedim. Gözümün gördüğü şeyleri tercih ettim. Çeşit olarak lezzet olsa yeterli diyebilirdim. Temizlik açısından güvenmedim. İçecek çok fazla tüketmedim. Türk kahvesi de ücretliydi zaten. Kendim evden getirdim.
FİYAT / PERFORMANS: Kötü
5,0
Tavsiye etmiyor
Temiz değildi. Genişlik normaldi. Konfor normaldi.
YÜZME
Plaj olarak güvenlikli değildi. Havuzun temizliği yapılıyordu. Çok kötü değildi. Can kurtaran eksiği vardı.
HİZMET
Personellerden şikayetçiyim, ilgisizlerdi ama stajerlerden çok memnunum.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz ; Zaman ayırıp bizleri değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Objektif yorumunuz ve değerlendirmeniz için ayrıca hassasiyet göstermiş olduğunuz konularda 2023 sezonunda hazırlıklarımız noktasında yol gösterici olması sebebi ile sizlere ekibimiz ve yönetimimiz adına tekrar teşekkür ederiz. Saygılarımızla , Le Monde Beach Resort Otel

13119722 Eylül 2022 Çift
Çift
Personel güler yüzlü, alakalı ,de... Personel güler yüzlü, alakalı ,denize sıfır, yemekler güzel ,kahvaltı güzel, denize bakan odada kaldık iyiydi.
Fotoğraflı/Videolu Yorum

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz ; Zaman ayırıp bizleri değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Objektif yorumunuz ve değerlendirmeniz için ayrıca hassasiyet göstermiş olduğunuz konularda 2023 sezonunda hazırlıklarımız noktasında yol gösterici olması sebebi ile sizlere ekibimiz ve yönetimimiz adına tekrar teşekkür ederiz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Dikili den Sevgiler

8536773 Eylül 2022 Aile
Aile
Tesis yetersiz her yer küf... Tesis yetersiz her yer küf içinde ayırttırdığım oda ile kaldığım yer alakası yok ben evliyim eşim ile ayrı yattım 2 li yatak be tek yatak aldım 3 lü yek yatak oda verdiler.
FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
4,0

13119723 Eylül 2022 Aile
Aile
Hiç güzel değildi çok berbat... Hiç güzel değildi çok berbat verdiğimiz paranın hakkını vermiyorlar.
FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
2,0

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz ; Zaman ayırıp bizleri değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz için sizlere ekibimiz ve yönetimimiz adına tekrar teşekkür ederiz. Saygılarımızla , Le Monde Beach Resort Otel

13105960 Eylül 2022 Çift
Çift
3 gece kaldık konum olarak güzel ... 3 gece kaldık konum olarak güzel bir yerde. Elbette artıları ve eksi yanları var artıları olarak personelin güler yüzlülüğü, yemekleri, temizliği gayet iyiydi fakat diğer yorumlarda da belirtildiği gibi odalarda ki sular inanılmaz klorlu dişlerinizi dahi fırçalamakta sıkıntı çekiyorsunuz ki biz yüzümüzü dahi satın aldığımız sularla yıkadık o derece kötüydü. Denize girdikten sonra mecbur duş almanız gerekiyor yine aynı su sıkıntısı çekiyorsunuz. Havuzda büyük bir sıkıntı bence çocuk havuzunun yanı karşı tarafa nazaran daha alçak olduğu için herkes oraya yöneliyor üst üste olduğu için biz genelde denizi tercih ettik ama denizde de balıklar insanın ayaklarını ısırıyor. Genel olarak dediğim gibi artısı eksisi var. Kişiler ona göre tercih etmeli.
7,3 İyi
Kararsız

13105962 Eylül 2022 Aile
Aile
Herşey şahane... Herşey şahane.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
10 Mükemmel

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz ; Zaman ayırıp bizleri değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz için 2023 sezonunda hazırlıklarımız noktasında yol gösterici olması sebebi ile sizlere ekibimiz ve yönetimimiz adına tekrar teşekkür ederiz. Sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Dikili den Sevgiler