7245502Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Aile
Konumu güzeldi çarşının tam...
Konumu güzeldi çarşının tam ortasında fakat bize çatı katı verdiler dedikleri gibi 6 kişi kapasiteli bir yerdi fakat tavan aşırı alçak kafamızı vurduk sürekli. Tahtaları aşırı gıcırdıyor yerde. Resepsiyondaki kadın tatlıydı.
Otelin aşağı katları çok güzeldi ...
Otelin aşağı katları çok güzeldi ancak çatı katı biraz daha yenilenebilirdi. Odalar biraz tamirat istiyor. Otel deniz manzaralı çok güzel yeri vardı. Personeller ilgililerdi. Temizlik açısından da iyiydi. Sadece dediğim gibi çatı katındaki odaların yenilenmediğinden dolayı yapılan temizlikte çok fazla gözükmüyordu ama temizlik iyiydi.
İyi
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Otelin aşağı katları çok güzeldi ancak çatı katı biraz daha yenilenebilirdi. Odalar biraz tamirat istiyor. Biz çatı katında kaldık. Odalarımız eskiydi.
Merkezi bir konumda olan bir...
Merkezi bir konumda olan bir oteldi. Yatağın çarşafları temizdi. Tesiste giriş çıkış işlemleri rahat bir şekilde yapıldı.
Oda içerisinde wc ve duş yoktu...
Oda içerisinde wc ve duş yoktu pansiyon odası olabilecek biryer değil kesinlikle fiyat arttırıp diğer odaları versinler tavan arasında insanlara bu hizmeti vermenin hiçbir anlamı yok fotoğraflar başka odalara ait kesinlikle tavsiye etmiyorum tam bir hayal kırıklığı.
Otel sorumlusu ilgiliydi. Konum...
Otel sorumlusu ilgiliydi. Konum olarak güzeldi. Temizliği ortalamaydı. Otelde gece kavga falan oldu büyük ihtimalle bu sebeple tavsiye etmem. Onun dışında bir sıkıntımız olmadı.
Tuvaletlerin ortak kullanım...
Tuvaletlerin ortak kullanım olması sıkıntı oldu ve oda görseldeki gibi değildi. Küçücük bir odaydı. Yanında bir oda daha vardı, yatak yerdeydi. Çatı katı gibi bir odaydı ve tepede klima borusu vardı. Fiyat performans olarak iyiydi.
Ortalama
6,0
Tavsiye etmiyor
YÜZME
HİZMET
Personel yoktu neredeyse. Su istedik bir kere, kendiniz gelip alın dediler.
Tesisisin konumu gayet iyi fiyat...
Tesisisin konumu gayet iyi fiyat performans açısından harika yanlızca duş sistemi yetersiz bulduk onun haricinde herşey güzel teşekkürler.